סלמון אפוי עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלמון אפוי עם ירקות

סלמון אפוי עם ירקות

אני מאוד אוהבת לאכול דגים זאת בהחלט מנה ראשונה נהדרת אני מוסיפה ירקות לחם טוב וזאת אחלה פתיחה לארוחה, העניין שהוא שבשבילי זה מספיק ובשקט שבעלי לא ישמע אני יכולה להסתדר גם בלי הבשר.
אז למי שלא בא לו על בשר קבלו מתכון של סלמון ולא לשכוח את החלה כן ?

4 מנות

מרכיבים:

5 פילה סלמון
בצל חתוך לרבעים ופרוס
5 עגבניות קצוצות
שן שום קצוצה
גזר גדול חתוך לקוביות קטנות
פלפל חתוך לקוביות קטנות
כפית גדושה פפריקה
כוס מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל במחבת חמה לטגן את הפלפל להוסיף את הגזר עגבניות לטגן כמה דקות ולהוסיף מים תבלינים להרתיח ולהנמיך את האש לבשל עד שהכל רך בסביבות 15 – 20 דקות

2. במחבת חמה נפרדת לטגן את הסלמון כדקה מכל צד ולהעביר לתבנית מעל לשים את הירקות.

3. לחמם מראש תנור כמה דקות חום בינוני לאפות את הסלמון 20 – 25 דקות.

29255 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN854968

גולשים מכינים וממליצים:

מאי : “מתכון מעולה !! יצא פשוט טעים!!”

111
תגובות

  הרשם  
עדכן
לין

יצא כל כך טעים!! כל שישי על השולחן חחח תודה רבה לך ניקי על מתכונים נפלאים ,שבת שלום ולילה טוב (:

אילת

אני יכולה בלי א.מרק? זה משמעותי?

דני

ניקי שלום.
תודה על מתכונים נפלאים ותשובות מהירות.
האם מתאים גם לפילה פוטית (סול)?

לין

האם ניתן לעשות עם פרוסות סלמון טרי?

עוזי

צריך לחלק למנות או שאפשר פילה שלם?
תודה

אושרת

היי ניקי
מה שלומך?
אני רוצה לשאול אותך שאלה, אני יכולה להישתמש בפילה של אמנון או חייב סלמון?
ועוד שאלה אם אני חייב פלפל אדום המתכון או שאפשר לוותר?
תודה רבה והמשך יופ מצויין

ציפי

ניקי שלום!

האם אפשר להשתמש במתכון זה לפרוסות דג טונה קפוא שקניתי ?
או מתכון אחר יתאים לדג זה? תודה מראש