סלמון אפוי עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלמון אפוי עם ירקות

סלמון אפוי עם ירקות

אני מאוד אוהבת לאכול דגים זאת בהחלט מנה ראשונה נהדרת אני מוסיפה ירקות לחם טוב וזאת אחלה פתיחה לארוחה, העניין שהוא שבשבילי זה מספיק ובשקט שבעלי לא ישמע אני יכולה להסתדר גם בלי הבשר.
אז למי שלא בא לו על בשר קבלו מתכון של סלמון ולא לשכוח את החלה כן ?

4 מנות

מרכיבים:

5 פילה סלמון
בצל חתוך לרבעים ופרוס
5 עגבניות קצוצות
שן שום קצוצה
גזר גדול חתוך לקוביות קטנות
פלפל חתוך לקוביות קטנות
כפית גדושה פפריקה
כוס מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל במחבת חמה לטגן את הפלפל להוסיף את הגזר עגבניות לטגן כמה דקות ולהוסיף מים תבלינים להרתיח ולהנמיך את האש לבשל עד שהכל רך בסביבות 15 – 20 דקות

2. במחבת חמה נפרדת לטגן את הסלמון כדקה מכל צד ולהעביר לתבנית מעל לשים את הירקות.

3. לחמם מראש תנור כמה דקות חום בינוני לאפות את הסלמון 20 – 25 דקות.

25129 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN854968

גולשים מכינים וממליצים:

מאי : “מתכון מעולה !! יצא פשוט טעים!!”

109
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

היי ניקי, כמה מעלות זה חום בינוני?
20-25 דקות לא מייבש את הדג?

תודה,
שירה

דיאנה

ניקי היקרה שלום !
אני מכינה אוכל רק דרכך ! אני בכלל לא בשלנית ואין מי שילמד אותי אז מבחינתי את המורה שלי 🙂
לגבי הדג בעלי קנה סלמון אחד גדול פילה. הכוונה שלך ל5 גדולים ?
רשום עליו משקל 1,4 ק״ג
לא יודעת מה לעשות 🙁

אושרת

היי ניקי.
מה שלומיך?
יש לי שאלה… קניתי היום גד קרפיון שפילטו וניקו אותו מראש זנב עצמות וכ”ו רציתי לדעת אם אני יכולה להישתמש בו במתכון הזה ?
ואם לא אני אשמח אם תקשרי אותי למתכון שאפשר לעשות איתו בתנור.
ועוד שאלה אם אני מכינה את הדג היום האם הוא יהיה טוב למחר בערב… עקב חוסר זמן…
אשמח לתשובה תודה אושרת

ruth

הי,
אתר מהמם
האם אפשר להכין עם פרוסות סלומון עם עצם?
זה מה שבעלי מצא….

זוהר

האם חייב פלפל או שאפשר בלי?

מורי

וואו וואו וואו!!!!!!!!!!
רוצו להכין אנשים!!!!!
ניקי, זו פעם ראשונה שאני מכינה דגים- אין לי מילים אפילו לתאר איך יצא טעים!!!
תודה רבה בזכותך המטבח הרבה יותר קל ומשמעותית יותר טעים…!

Dafdaf

היוש ניקי,
האם אפשר להשתמש בפילה סלמון (טרי) עם עור?

תודה

אגב הכנתי את הכרוב מבושל עם ירקות ויצא מדהים, כמו של סבתא שלי.