סלמון אפוי עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלמון אפוי עם ירקות

סלמון אפוי עם ירקות

אני מאוד אוהבת לאכול דגים זאת בהחלט מנה ראשונה נהדרת אני מוסיפה ירקות לחם טוב וזאת אחלה פתיחה לארוחה, העניין שהוא שבשבילי זה מספיק ובשקט שבעלי לא ישמע אני יכולה להסתדר גם בלי הבשר.
אז למי שלא בא לו על בשר קבלו מתכון של סלמון ולא לשכוח את החלה כן ?

4 מנות

מרכיבים:

5 פילה סלמון
בצל חתוך לרבעים ופרוס
5 עגבניות קצוצות
שן שום קצוצה
גזר גדול חתוך לקוביות קטנות
פלפל חתוך לקוביות קטנות
כפית גדושה פפריקה
כוס מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל במחבת חמה לטגן את הפלפל להוסיף את הגזר עגבניות לטגן כמה דקות ולהוסיף מים תבלינים להרתיח ולהנמיך את האש לבשל עד שהכל רך בסביבות 15 – 20 דקות

2. במחבת חמה נפרדת לטגן את הסלמון כדקה מכל צד ולהעביר לתבנית מעל לשים את הירקות.

3. לחמם מראש תנור כמה דקות חום בינוני לאפות את הסלמון 20 – 25 דקות.

27865 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN854968

גולשים מכינים וממליצים:

מאי : “מתכון מעולה !! יצא פשוט טעים!!”

111
תגובות

  הרשם  
עדכן
ורד

הי ניקי
אשמח לקבל את תשובתך

ורד

בוקר טוב ניקי
קניתי סלומון טרי ופרסו לי לחתיכות וגם יש נתח אחד כמו שניצל
זו פעם ראשונה שאני מכינה סלמון וטרי(הקפאתי אותו שילשום ובשישי אפשיר
שאלתי: להשרות בלימון הכוונה לכסות במים וגם ליסחוט לימון? כמה לימון על קילו וחצי דג

תתודה ושנה טובה

אור

מתי מוסיפים את השום והתבלינים?

דני

שלום ניקי.
האם ניתן להחליף את הסלמון במושט (אמנון)
ואם כן, אלו שינויים לעשות?

תודה רבה!

ציפי

בדרך כלל אני נמנעת מלבשל עקב כשלונות מרובים…..
אבל מאז שהכרתי את האתר שלך – אף אחד לא מאמין לי שאני בישלתי
הכל יוצא טעים סוף!
במיוחד הסלמון הזה. יצא מעדן!
תודה!

אסנת

בוקר טוב תמיד עושה את המתכון הנהדר של סלמון בדבש ולימון החלטתי לשנות וראיתי בתגובות ולא במתכון שרצוי להשרות בלימון.

מושקי

הי ניקי!
האם נראלך שפירה מתאים בתור תוספת?