סלמון אפוי עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלמון אפוי עם ירקות

סלמון אפוי עם ירקות

אני מאוד אוהבת לאכול דגים זאת בהחלט מנה ראשונה נהדרת אני מוסיפה ירקות לחם טוב וזאת אחלה פתיחה לארוחה, העניין שהוא שבשבילי זה מספיק ובשקט שבעלי לא ישמע אני יכולה להסתדר גם בלי הבשר.
אז למי שלא בא לו על בשר קבלו מתכון של סלמון ולא לשכוח את החלה כן ?

4 מנות

מרכיבים:

5 פילה סלמון
בצל חתוך לרבעים ופרוס
5 עגבניות קצוצות
שן שום קצוצה
גזר גדול חתוך לקוביות קטנות
פלפל חתוך לקוביות קטנות
כפית גדושה פפריקה
כוס מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל במחבת חמה לטגן את הפלפל להוסיף את הגזר עגבניות לטגן כמה דקות ולהוסיף מים תבלינים להרתיח ולהנמיך את האש לבשל עד שהכל רך בסביבות 15 – 20 דקות

2. במחבת חמה נפרדת לטגן את הסלמון כדקה מכל צד ולהעביר לתבנית מעל לשים את הירקות.

3. לחמם מראש תנור כמה דקות חום בינוני לאפות את הסלמון 20 – 25 דקות.

28029 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN854968

גולשים מכינים וממליצים:

מאי : “מתכון מעולה !! יצא פשוט טעים!!”

111
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה מתתיהו

אפשר להוסיף לרוטב פטרוזיליה או כוסברה? ומתי?

קרן

היי ניקי,
יש לי סטייק סלמון, הכנתי כבר את הרוטב עם הירקות.
צרבתי את הסטייק 2דקות משני הצדדים.
האם להכניס לתנור או להגיש כך ?

דנה

היי ניקי 🙂

האם הדג חייב להיות פילה או שאפשר גם סטייק?

פרח

מתכון מעולה! אימצתי 🙂

Maya

שלום! אפשר להשתמש ברסק במקום עגבניות? תודה!

שרה

בס״ד

היי ניקי

האם אפשר לשים את זה במקרר ולהגיש למחרת?
תודה

ורד

תודה ראיתי עכשיו
חצי שעה להשרות ואז לישטוף היטב נכון?