עוף בתנור עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף בתנור עם תפוחי אדמה

עוף בתנור עם תפוחי אדמה

עוד הצעה לארוחה מפסקת, קיבלתי בקשות לעוף עם תפוחי אדמה אבל בתנור, אז הנה מתכון שמתבלים מערבבים וישר לתנור, העוף והתפוחי אדמה סופגים את כל הטעמים וזה מזה ממלא את הבטן גם למי שמאוד רעב…

4 מנות

מרכיבים:

3 כרעיים מופרדות
5 תפוחי אדמה פרוסים דק
1/4 כוס שמן זית
כפית חרדל
כף דבש
כף פפריקה
2 כפות שמן זית נוספות
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. בקערה גדולה לשים את חלקי העוף להוסיף את השמן, חרדל, דבש פפריקה ותבלינים לערבב היטב שהעוף יקבל את התיבול מכל הכיוונים.

2. לבשל את תפוחי האדמה 5 דקות במים רותחים ולסנן.

3.  להוסיף את תפוחי האדמה לקערה להוסיף את שארית שמן הזית ולערבב בעדינות לסדר את תפוחי האדמה בתבנית בשכבה אחת מעל לשים את העוף.

4. חום בינוני 180 מעלות לחמם כ 10 דקות מראש ולאפות כשעה ורבע או עד שתפוחי האדמה רכים.

פשוט וקל טעים מאוד.

63925 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN856349

312
תגובות

  הרשם  
עדכן
מזל

היי ניקי
האם ניתן להקפיא לאחר ההכנה ???

אילת

אני רוצה לחתוך את התפ”א לקוביות. הם יתבשלו? לחלוט יותר זמן במים רותחים יעזור? תודה על האתר הנפלא והמתכונים השווים!!

אורין

עוף שלם – אותן כמויות של תיבול?

הדס

הי ניקי,
צריך לכסות את התבנית כשמכניסים לתנור?

לירון יעקובוביץ

היי ניקי בדיוק בהכנת המתכון. האם צריך לכסות את התבנית בתנור?

בשלנית מתחילה

את תפוחי האדמה פורסים לפני הבישול או אחרי?

1 19 20 21