עוף בתנור עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף בתנור עם תפוחי אדמה

עוף בתנור עם תפוחי אדמה

עוד הצעה לארוחה מפסקת, קיבלתי בקשות לעוף עם תפוחי אדמה אבל בתנור, אז הנה מתכון שמתבלים מערבבים וישר לתנור, העוף והתפוחי אדמה סופגים את כל הטעמים וזה מזה ממלא את הבטן גם למי שמאוד רעב…

4 מנות

מרכיבים:

3 כרעיים מופרדות
5 תפוחי אדמה פרוסים דק
1/4 כוס שמן זית
כפית חרדל
כף דבש
כף פפריקה
2 כפות שמן זית נוספות
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. בקערה גדולה לשים את חלקי העוף להוסיף את השמן, חרדל, דבש פפריקה ותבלינים לערבב היטב שהעוף יקבל את התיבול מכל הכיוונים.

2. לבשל את תפוחי האדמה 5 דקות במים רותחים ולסנן.

3.  להוסיף את תפוחי האדמה לקערה להוסיף את שארית שמן הזית ולערבב בעדינות לסדר את תפוחי האדמה בתבנית בשכבה אחת מעל לשים את העוף.

4. חום בינוני 180 מעלות לחמם כ 10 דקות מראש ולאפות כשעה ורבע או עד שתפוחי האדמה רכים.

פשוט וקל טעים מאוד.

42520 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN856349

294
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

היי, האם אפשר להחליף את תפוא בבטטות? ואם כן, עושים הכל רגיל? כולל זמן האפייה?

שוש מאור

היי ניקי,

למה תמיד כשאני עושה את העוף יחד עם תפוחי האדמה (כשהם לא חצי מבושלים) לתפוחי האדמה לוקח מלא זמן ולפעמים גם אחרי שעתיים הן עדיין קשים?

יעל

ניקי יקרה!
גמר חתימה טובה.
יעל:):):)

ליז

הי ניקי. תודה על המתכון 🙂 האם הטעם של זה יוצא מתוק, בגלל הדבש? או מתובל מאוד ? כי אז זה עלול להצמיא.. ובכלל הילדים שלי לא אוהבים אוכל מתוק או מתובל מאוד.
תודה

חוי

הי ניקי,

אני מאד נהנית מהמתכונים שלך!!!

הערה קטנה: מקובל לכנות את הארוחה שלפני יום כיפור- סעודה מפסקת ולא ארוחה מפסקת

ליהי

היי ניקי,
כרגיל תודה על המתכון!
האם לכסות את התבנית בזמן האפיה, או לא?

שרי

ניקי היקרה,
מהי המלצתך להכין ארוחה עם סיום הצום, אנו רוצים להכין חלבי.
תודה וגמר חתימה טובה,
שרי

1 2 3 20