יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות תבשילי עוף ובשר בתנור תבשילי עוף קלים

עוף וירקות בתנור ארוחה שלמה

12 יוני 2012
(Visited 6,894 times, 1 visits today)

עוף וירקות בתנור ארוחה שלמה

עוף וירקות בתנור ארוחה שלמה, בחיי שזאת ארוחה לעצלנים אבל כיוון שאני מסרבת לקרוא לעצמי עצלנית אני מעדיפה לקרוא לזה ארוחה לאנשים מאוד עסוקים .
האמת לפעמים אין חשק להכין כלום או שמשום מה שום דבר לא הולך, אני למדתי שבתקופות האלה אני צריכה להתרחק מהמטבח או לפחות לא להתחיל פרוייקטים מסובכים ועוד משהו חשוב תמיד את הארוחות אנחנו מחסלים בטירוף הן פשוט ללקק ת`אצבעות אז למה אתם מחכים ?

מרכיבים:

קילו חלקי עוף
2 בצלים
עגבניות שרי חצויות כמה שיותר
3 תפוחי אדמה חתוכים קטן
(קוביות גדולות עדיף לחלוט קודם)
2 גזרים
כף א. מרק בצל
כפית פפריקה
כפית תבלין על האש
כפית רוטב סויה
שמ"ז בנדיבות
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תבשיל עוף וזיתים מרוקאים

    מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב מתכון שאני זוכרת מהילדות שלי והולך איתי כבר שנים הוא יוצא מדהים!
    השוס כאן אלו הזיתים הם מקבלים טעם נפלא הם רכים ומשתלבים נהדר עם העוף והרוטב ואפילו התפרעתי עם השום.
    הכנפיים רכות ונימוחות כמעט מתפרקות ואיזה טעמים נהדרים. הכל נכנס לסיר אחד ואחרי שעה לא תפסיקו לטעום התאהבתי ברוטב 🙂 תבשיל מעולה של כנפיים בצל, שום פלפל עם המון זיתים אתם עומדים ללקק ת'אצבעות.

  • קציצות עוף רכות ברוטב צהוב

    קציצות עוף משגעות וטעימות במיוחד לילדים, תדמיינו קציצות עוף טעימות בטירוף והבונוס הגדול הן רכות זה מה שעושה אותן כל כך טובות לילדים וגם לגדולים תיקחו קציצה ותמהרו לקחת עוד אחת לפני שיגמר.
    תקשיבו לי אתם עומדים לעוף על הסיר הזה לא תפסיקו לטעום ושוב פעם לטעום. הקציצות רכות זהובות ושמנמנות, לאכול כמו שזה להכניס אותן לרוטב לאכול עם אורז או פירה אתם תלקקו ת'אצבעות זה רוטב נהדר.
    תוסיפו סלט ירקות קצוץ וזה יש לכם אחלה ארוחת צהריים, אפשר להכניס את הקציצות לבאגט עם חומוס ולא תאמינו כמה שזה טעים.

  • בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

    מתכון חלום! אם בא לכם להתפנק בכיף ולשדרג את הארוחה עם נתחי בשר טובים והרבה ירקות זה המתכון בשבילכם.
    רק שתדעו נתחי הבשר יוצאים רכים וזה לא דבר פשוט להשיג בבקר מוקפץ אבל הייתי חייבת שיצא רך.
    תדמיינו את הביס בנתחים רכים עם טעמים נפלאים לאכול ישר מהמחבת ולהנות מכל ביס.
    הוספתי ירקות והכנתי מוקפץ של נתחי בקר עם ירקות והמון שום. עכשיו תגידו מסובך ואיזה תיק להכין ממש לא.
    אם תשימו את ההשריה בצד 10 – 15 דקות הכנה למוקפץ מושלם לארוחת הצהריים. פיקנטי עם טעמים טובים, תגישו עם אורז לבן ותרגישו כמו במסעדה רק שזה יעלה לכם הרבה פחות.

    3 – 4 מנות

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות לערבב שמ"ז, תבלינים יחד עם העוף והירקות, לתבל היטב מכל הכיוונים.

2. להכניס לתנור שחומם  ל 200 מעלות 45 דקות או עד שהירקות רכים.

עוף וירקות בתנור ארוחה שלמה

גולשים מכינים וממליצים:

יסמין : "יצא מעולה !!
מגרה בטירוף (:"

רונית : "חייבת לפרגן..מכינה את העוף לא מעט ואף פעם לא נמאס..טעים ועסיסי"

בת שבע : "וואו וואו וואו מתכון מדהיים טעים ברמות אחרות.. !! כולנו ליקקנו אצבעות"

שרית :"יצא פ33ה אין עלייך ניקי!!!!!"

מרגלית : "הכנסתי עכשיו לתנור וכל הבית התמלא בריח מדהים !!!!!!!!!!!
תודה על כל המתכונים המוצלחים!
אני ממש מכורה לאתר שלך!!

ויקטוריה : "הכנתי את המתכון הזה כבר 3 פעמים ו- 3 פעמים הוא מתחסל עם המון מחמאות מבן- זוגי!
פשוט אתר נהדר – באמת כל מתכון – בול! והכל כל-כך פשוט!

תודה לך ניקי!! הפכת את החיים במטבח לכיף!"

יונית : "תודה על המתכון! זה הפך למתכון הקבוע שלנו ואנחנו כל כך נהנים ממנו!
אין עלייך, את משדרגת לנו את הארוחות, שחבל על הזמן!"

ניני : "ניקי, תודה. המתכון מעולה והוא מככב אצלנו בשולחן שבת"

נילי : "יצא מעולה והילדים התרגשו לשמוע שאת המלצת לנו אישית לנסות את המתכון הזה.
מה אמא, באמת? ניקי אמרה שכדאי?
והסיר חוסל.
את פשוט קוסמת"

שגי : "חייבת לומר שהמתכון הזה הוא האהוב עלי ביותר!!! אני חורשת עליו בכמויות, כל כך קל וכל כך טעים!!
תודה רבה לך!!"

הרשם
עדכן
180 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות