עוף וירקות בתנור ארוחה שלמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוף וירקות בתנור ארוחה שלמה

עוף וירקות בתנור ארוחה שלמה, בחיי שזאת ארוחה לעצלנים אבל כיוון שאני מסרבת לקרוא לעצמי עצלנית אני מעדיפה לקרוא לזה ארוחה לאנשים מאוד עסוקים .
האמת לפעמים אין חשק להכין כלום או שמשום מה שום דבר לא הולך, אני למדתי שבתקופות האלה אני צריכה להתרחק מהמטבח או לפחות לא להתחיל פרוייקטים מסובכים ועוד משהו חשוב תמיד את הארוחות אנחנו מחסלים בטירוף הן פשוט ללקק ת`אצבעות אז למה אתם מחכים ?

מרכיבים:

קילו חלקי עוף
2 בצלים
עגבניות שרי חצויות כמה שיותר
3 תפוחי אדמה חתוכים קטן
(קוביות גדולות עדיף לחלוט קודם)
2 גזרים
כף א. מרק בצל
כפית פפריקה
כפית תבלין על האש
כפית רוטב סויה
שמ”ז בנדיבות
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות לערבב שמ”ז, תבלינים יחד עם העוף והירקות, לתבל היטב מכל הכיוונים.

2. להכניס לתנור שחומם  ל 200 מעלות 45 דקות או עד שהירקות רכים.

24409 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף וירקות בתנור ארוחה שלמה

גולשים מכינים וממליצים:

יסמין : “יצא מעולה !!
מגרה בטירוף (:”

רונית : “חייבת לפרגן..מכינה את העוף לא מעט ואף פעם לא נמאס..טעים ועסיסי”

בת שבע : “וואו וואו וואו מתכון מדהיים טעים ברמות אחרות.. !! כולנו ליקקנו אצבעות”

שרית :”יצא פ33ה אין עלייך ניקי!!!!!”

מרגלית : “הכנסתי עכשיו לתנור וכל הבית התמלא בריח מדהים !!!!!!!!!!!
תודה על כל המתכונים המוצלחים!
אני ממש מכורה לאתר שלך!!

ויקטוריה : “הכנתי את המתכון הזה כבר 3 פעמים ו- 3 פעמים הוא מתחסל עם המון מחמאות מבן- זוגי!
פשוט אתר נהדר – באמת כל מתכון – בול! והכל כל-כך פשוט!

תודה לך ניקי!! הפכת את החיים במטבח לכיף!”

יונית : “תודה על המתכון! זה הפך למתכון הקבוע שלנו ואנחנו כל כך נהנים ממנו!
אין עלייך, את משדרגת לנו את הארוחות, שחבל על הזמן!”

ניני : “ניקי, תודה. המתכון מעולה והוא מככב אצלנו בשולחן שבת”

נילי : “יצא מעולה והילדים התרגשו לשמוע שאת המלצת לנו אישית לנסות את המתכון הזה.
מה אמא, באמת? ניקי אמרה שכדאי?
והסיר חוסל.
את פשוט קוסמת”

שגי : “חייבת לומר שהמתכון הזה הוא האהוב עלי ביותר!!! אני חורשת עליו בכמויות, כל כך קל וכל כך טעים!!
תודה רבה לך!!”

180
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

ניקי הי,
ל2 קילו עוף, להכפיל הכל?

ענת

ניקי הי, יש לי שאלה כללית, גם לגבי המתכון הזה וגם לגבי המתכון עם החזות עוף השלמים עם הירקות, ובכלל….
אם יש לי את העוף, החזה עוף או הבשר, ואני לא צריכה את התבשיל מיידית, האם כדאי לבשל את התבשיל ואז להקפיא, או עדיף להקפיא את העוף או הבשר, להפשיר כשאני צריכה ולבשל ולהגיש?
איזה מקרה עדיף ויצא יותר טוב?, או לא משנה?
הייתי מעדיפה לבשל טרי ולאכול ישר, אבל אני לא רוצה להיות כל השבוע בקניות ובבישולים

גילה

היי ניקי, ניתן להשתמש בעוף קפוא או שצריך להפשיר והאם צריך להרתיח את העוף במיים כדי שיצא ממנו הלכלוך? תודה ושבת שלון

רינת

אם אין לי תבלין על האש וא. בצל?

יעל

היי ניקי, שתדעי שבזכותך קיבלתי אומץ לבשל…
ועכשיו לשאלה, בעלי אוהב שיש מגוון של ירקות. מתאים להוסיף דלעת, פלפל וקישואים?

חן

תקשיבי, ניקי…
בגללך (יותר נכון בזכותך) כניראה לא ישאר הרבה אוכל לשבת….
עשיתי את העוף עם ירקות בתנור… (תבנית רגילה) כשהעברתי את הכל לסיר לא יכלתי להפסיק לנשנש קצת פה קצת שם.. 😉
פשוט עצרתי את כל הבישולים באמצע והייתי חייבת לכתוב לך..

תמרה גליל

היי ניקי !
קודם כל תודה על המתכונים הנהדרים שלך !!!
מכיוון שאני רק התחלתי פה ושם לבשל יש לי שאלה מה זה לחלוט תפוחי אדמה או ירקות?
תודה רבה