עוף במלח גס בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף במלח גס בתנור

עוף במלח גס בתנור

אתם חייבים לטעום בשביל לדעת כמה שזה מדהים, לא תפסיקו לטרוף! ותשמרו את הסוד בינינו. מי לא מכיר את המתכון הנפלא הזה עוף במלח, הפעם אני החלטתי לעשות עם חלקי עוף.
ניסיתי באותה שיטה יצא טעים אבל אני חיפשתי את הוואוו שיצא מדהים כמו שיוצא עוף שלם.  אז החלטתי לשחק עם המתכון, מה אני אומר לכם יצא מדהים! עוף רך רך ועסיסי מלא טעמים וכל כך טעים שאי אפשר לתאר. ברור שיש כאן סוד שאני בשמחה חולקת איתכם, חוץ מזה עדיף שזה יהיה רשום באופן מסודר.

מרכיבים:

קילו חלקי עוף שונים (לא כנפיים)
קילו מלח גס

מרינדה:
כף סילאן
כף רוטב צ’ילי מתוק
רבע כוס שמן זית
כפית פפריקה
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

נייר כסף
נייר אפיה

מרינדה נוספת:
חצי כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כפית גריל עוף
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המרינדה שאוהבים ולתבל את חלקי העוף מכל הכיוונים.

2. לפזר את המלח בתבנית אפיה באופן שווה בשכבה מעל להניח נייר אפיה ומעל לסדר את חלקי העוף.

3. לחמם תנור ל 200 מעלות והנה הסוד שמשדרג את העוף בצורה מדהימה, להניח  את נייר הכסף מעל התבנית ולסגור מכל הכיוונים, לאפות כחצי שעה.

4. אחרי חצי שעה להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד כחצי שעה. מידי פעם להבריש את העוף במרינדה שנותרה.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

מתכוני עוף נוספים

40283 צפיות 30 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף במלח גס בתנור עוף במלח גס בתנורעוף במלח גס בתנורעוף במלח גס בתנורעוף במלח גס בתנור

216
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

היי ניקי , רציתי לדעת אם את ניר האפיה שמים על המלח הגס, ומעליו את העוף המתובל, האתר שלך חדש עבורי ומצאתי שהוא מאוד מעניין, תודה והמשך יום נפלא…………..

שם

הי ניקי
האם את המרינדה הנוספת מורחים כשמורידים את נייר הכסף??
לפח הניסיון שלי, ובמאסטר שף אישרו את זה עוף צריך יותר משעה בתנור, מניסיון שלך, יקרה משהו למתכון הזה אם יהיה בתנור יותר משעה??

עדינה

האם לאפות את כול השעה בגריל – ג”ח עליון או רק כשמורידים את נייר הכסף. איך לאפות לא מופיע במתכון חוץ ממעלות אז בלבלתי…

יערית

היי ניקי..
מה שלומך ?
העוף לא יוצא מלוח ?
הרי הנייר אפייה נירטב וזה לא מגיע למלח ?

שירליש

הי ניקי, רציתי להכין את העוף ובעודי מתארגנת גיליתי שאין לי רוטב צ’ילי…אפשר בלי? יש תחליף מומלץ?…מקווה שתחזרי מהר…ותודה, אין כמוך!

אפרתיש

ניקי, מתכננת את הארוחה הזו להיום בערב, מקווה שתספיקי לענות לי: לא משתמשת בנייר כסף, איך עושים זאת בלי נייר כסף?, וכמה זמן בתנור? בחום של 180 מעלות, נכון?, תודה

שם

אפשר להשתמש במלח בישול רגיל? יש הבדל?

1 2 3 14