עוף במלח גס בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף במלח גס בתנור

עוף במלח גס בתנור

אתם חייבים לטעום בשביל לדעת כמה שזה מדהים, לא תפסיקו לטרוף! ותשמרו את הסוד בינינו. מי לא מכיר את המתכון הנפלא הזה עוף במלח, הפעם אני החלטתי לעשות עם חלקי עוף.
ניסיתי באותה שיטה יצא טעים אבל אני חיפשתי את הוואוו שיצא מדהים כמו שיוצא עוף שלם.  אז החלטתי לשחק עם המתכון, מה אני אומר לכם יצא מדהים! עוף רך רך ועסיסי מלא טעמים וכל כך טעים שאי אפשר לתאר. ברור שיש כאן סוד שאני בשמחה חולקת איתכם, חוץ מזה עדיף שזה יהיה רשום באופן מסודר.

מרכיבים:

קילו חלקי עוף שונים (לא כנפיים)
קילו מלח גס

מרינדה:
כף סילאן
כף רוטב צ’ילי מתוק
רבע כוס שמן זית
כפית פפריקה
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

נייר כסף
נייר אפיה

מרינדה נוספת:
חצי כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כפית גריל עוף
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המרינדה שאוהבים ולתבל את חלקי העוף מכל הכיוונים.

2. לפזר את המלח בתבנית אפיה באופן שווה בשכבה מעל להניח נייר אפיה ומעל לסדר את חלקי העוף.

3. לחמם תנור ל 200 מעלות והנה הסוד שמשדרג את העוף בצורה מדהימה, להניח  את נייר הכסף מעל התבנית ולסגור מכל הכיוונים, לאפות כחצי שעה.

4. אחרי חצי שעה להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד כחצי שעה. מידי פעם להבריש את העוף במרינדה שנותרה.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

מתכוני עוף נוספים

40284 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף במלח גס בתנור עוף במלח גס בתנורעוף במלח גס בתנורעוף במלח גס בתנורעוף במלח גס בתנור

216
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

לאפות עם טורבו או בלי?

תודה מראש!

אליסה בארץ הפלאות

אפשרי עם עוף שלם ???

יגאל ורדי

תודה תודה! יצא מעולה הילדים הם המבחן האמיתי.

דליה

ערב טוב
מתי מכניסים את הרוטב מס 2
תודה שבת שלום

מור

אם אין לי צילי? אפשר משהו אחר או לוותר?

רינת

מכינה בשישי-ומיועד לשבת. כשמחממים בשבת על פלטה- להשאיר עם נייר כסף או שזה הורס את הקריספיות? אשמח לדעת איך לחמם… תודה

נטלי

היי ניקי אני רוצה להכין עכשיו עם שוקיים וכרעיים האם מתאים? בנוסף ברצוני לדעת למה המרידנה הנוספת תודה על האתר המדהים שלךך