כנפיים בבצק בירה
אין לי חיבה גדולה למסעדות, אני מעדיפה את האוכל שאני מבשלת על פני כל מסעדה. הדבר היחיד שמבאס שאני זאת שצריכה לשטוף את הכלים בעוד שבמסעדה מישהו אחר עושה את זה.
לפעמים אחרי שאני מסיימת לעבוד במטבח והבלאגן חוגג שם אני מזה מתבאסת, הפיה לא באה הגמדים הלכו ורק אני נשארתי. כשכבר יוצא לנו לאכול במסעדה אני בדרך כלל יכולה להכין את רוב התפריט, אני לא מצליחה להתנתק מהמטבח אף פעם :).
אז רציתי להכין כנפיים בבירה מנה קלאסית של מסעדות. טעימות, נחטפות לא מרגישים שהקערה מתרוקנת ורוצים להזמין עוד, רגע רגע לא עדיף להכין בבית ?
בשביל מה לאכול מנה כזאת במסעדה כשבבית יוצא הרבה יותר טעים ? ויותר זול..
התחילה עונת הכדורגל תפרגנו לבעל עם קערה מלאה מהכנפיים הטעימות האלה תוסיפו את התפוחי האדמה האלה שכל מילה מיותרת כאן תוסיפו סלט ירקות ויש אחלה ארוחה.
5 מנות
מרכיבים:
קילו וחצי כנפי עוף חצויות
כוס בירה לבנה
3/4 כוס מים
כוס וחצי קמח
כף שטוחה פפריקה מתוקה
חצי כפית קארי
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
הכנות:
1. להרתיח סיר מלא מים להוסיף א. מרק מרק כנפיים ולבשל כ 20 דקות, לצנן.
2. לערבב את שאר המצרכים הבלילה אמורה להיות נוזלית (כמו טחינה) לתבל עם פפריקה, קארי וא. מרק לטבול את הכנפיים ולטגן בשמן עמוק עד שמזהיב.
גולשים מכינים וממליצים:
לביאה : "הכנפיים יצאו סוףףףף, קריספיות ברמות! כל. המשפחה התלקקה.
הלכתי להוציא להפשרה עוד חבילת כנפיים"