לבבות עוף עם זיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות עוף עם זיתים

לבבות עוף עם זיתים

אני אוהבת את המתכונים האלה אני בכלל אוהבת לבבות הם זולים וטעימים ניתן להשיג אותם בכל סופר והבונוס הגדול זמן בישול קצר שמתאים לי יופי. אני מגישה אותם עם הרבה בצל והשילוב של הלבבות והבצל יוצא משגע.
אני יודעת שלא כולם אוהבים תנסו אתם תופתעו לדעת כמה שזה טעים.

מרכיבים:

קופסת זיתים טבעות
חצי קילו לבבות עוף
בצל גדול
כוס וחצי מים
כפית שום כתוש
עגבניה מגורדת
כפית סוכר
כפית מלאה רסק עגבניות
חצי כפית כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר קטן עם מים הוסיף את הזיתים לבשל 10 דקות לסנן ולחזור על הפעולה שוב.

2. לחצות את הבצל, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להוסיף להוסיף מים שום רסק סוכר ותבלינים, לבשל שתי דקות ולהוסיף את הזיתים, לבשל 10 דקות.

*3. להוסיף את הלבבות, לבשל כ 10 דקות מידי פעם לערבב.

כדאי לדעת ש…
מומלץ להכין יום מראש, הטעמים יותר טובים אבל לא חובה, אפשר לוותר על הלבבות ולהכין רק עם זיתים במקרה הזה מומלץ להוסיף עוד בצל. זה הולך נהדר עם אורז לבן הטעמים הנהדרים נספגים באורז וזה פשוט טעים.
לא לוותר על הבצל הוא כאן כאן נפלאות טעים ברמות, זה נהדר בארוחת שישי עם החלה. דבר נוסף לבבות זה בשר יחסית זול בכיף תכפילו כמויות. לשומרי הכשרות לבבות צריך להכשיר מראש לפני השימוש.

3000 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות עוף עם זיתיםלבבות עוף עם זיתיםלבבות עוף עם זיתיםלבבות עוף עם זיתים

גולשים מכינים וממליצים:

אפרת : “טעים בטירוף! ממכר!
כל פעם שאנחנו מכינים את התבשיל, אני חוששת שלא יישאר כלום לצהריים למחרת :-)”

25
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליטל

היי ניקי אפשר עם חזה עוף? 🙂 מחפשת מתכון של חזה עוף עם זיתים..

מור

היי ניקי מקסימה..
האם אפשר את התבשיל הזה עם שוקי עוף?? מאוד בא לי עליו ספציפית

חניתה

למי שמעוניין לדעת,
לבבות מכשירים על רשת יעודית לכיריים. ניתן להשיג בכל חנות כלי בית. באותה צורה אפשר להכשיר כבד.
או לצלות פלפלים וחצילים. או לקלות פיתות.
רצוי מאוד מאוד לרפד את הכיריים בנייר כסף. אחרת באסה לנקות.
בהצלחה

שרי

ניקי תודה יצא פשוט מעולה ללקק את האצבעות או בעצם את הסיר…שבת שלום ושוב תודות על אפליקציה מדהימה וטעימה להפליא

שרי

ניקי תודה על אפליקציה מדהימה…בזכותך הפכתי בשלנית שמקבלת מחמאות רבות. שאלה קטנה – על איזה אש להכין את התבשיל קטנה או בינונית? תודה ושבת שלום

ציפי

שלום ניקי,
בדר”כ אינני מהמגיבים/ות אבל זהו אחד מהמתכונים המנצחים אצלי בבית והעברתי אותו גם לחברות.
בתי בת ה-10 לא מוותרת לי ובכל שבוע היא מבקשת סיר של לבבות עוף ברוטב זיתים.
אז פשוט תודה רבה ויישר כח על אתר כל כך מושקע.
המתכונים כל כך מגרים את החך רק מלקרוא אותם.