לבבות עוף עם זיתים
אני אוהבת את המתכונים האלה אני בכלל אוהבת לבבות הם זולים וטעימים ניתן להשיג אותם בכל סופר והבונוס הגדול זמן בישול קצר שמתאים לי יופי. אני מגישה אותם עם הרבה בצל והשילוב של הלבבות והבצל יוצא משגע.
אני יודעת שלא כולם אוהבים תנסו אתם תופתעו לדעת כמה שזה טעים.
מרכיבים:
קופסת זיתים טבעות
חצי קילו לבבות עוף
בצל גדול
כוס וחצי מים
כפית שום כתוש
עגבניה מגורדת
כפית סוכר
כפית מלאה רסק עגבניות
חצי כפית כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להרתיח סיר קטן עם מים הוסיף את הזיתים לבשל 10 דקות לסנן ולחזור על הפעולה שוב.
2. לחצות את הבצל, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להוסיף להוסיף מים שום רסק סוכר ותבלינים, לבשל שתי דקות ולהוסיף את הזיתים, לבשל 10 דקות.
*3. להוסיף את הלבבות, לבשל כ 10 דקות מידי פעם לערבב.
כדאי לדעת ש…
מומלץ להכין יום מראש, הטעמים יותר טובים אבל לא חובה, אפשר לוותר על הלבבות ולהכין רק עם זיתים במקרה הזה מומלץ להוסיף עוד בצל. זה הולך נהדר עם אורז לבן הטעמים הנהדרים נספגים באורז וזה פשוט טעים.
לא לוותר על הבצל הוא כאן כאן נפלאות טעים ברמות, זה נהדר בארוחת שישי עם החלה. דבר נוסף לבבות זה בשר יחסית זול בכיף תכפילו כמויות. לשומרי הכשרות לבבות צריך להכשיר מראש לפני השימוש.
גולשים מכינים וממליצים:
אפרת : "טעים בטירוף! ממכר!
כל פעם שאנחנו מכינים את התבשיל, אני חוששת שלא יישאר כלום לצהריים למחרת :-)"