חזה עוף ברוטב תפוחים וסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף ברוטב תפוחים וסילאן

חזה עוף ברוטב תפוחים וסילאן

חזה עוף ברוטב תפוחים וסילאן,  נכון שלכל בשלנית יש את רשימת המתכונים שהיא הכי אוהבת וחוזרת אליהם שוב ושוב ? אז התבשיל הזה נמצא אצלי ברשימה ובאחד המקומות הגבוהים, תמיד כשאני מכינה אותו הוא נטרף תוך מספר דקות, כולנו מתלהבים ממנו במיוחד הילדים. בפעם אחרונה כשהכנתי אותו כשאירחתי ואת מיצמוצי הנאה שמעתי עד המטבח.

מרכיבים:

600 ג’ חזה עוף חתוך לרצועות
3 בצלים חצויים ופרוסים
2 תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לקוביות
כוס יין תירוש
2 כפות סילאן
כף פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

משרה:
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף סילאן

קמח

הכנות:

1. להשרות את חזה העוף במשרה כחצי שעה.

2. לקמח את חלקי החזה ולנער שאריות. במחבת חמה לטגן את הרצועות משני הצדדים עד הזהבה קלה ולשמור בצד.

3. לטגן את הבצל, להוסיף את קוביות התפוחים, לתת הקפצה קלה ולהוסיף את שאר המצרכים. לבשל כמה דקות עד שהתפוחים מתרככים, להוסיף את חזה העוף לבשל עוד כמה דקות ולבדוק טעמים.

18602 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ענבר : ניקי מקסימה!
אני בדר”כ לא מגיבה פה.. אבל הגיע הזמן!
המתכון יצא מ-ע-ו-ל-ה-! תודה רבה!!
ותודה על כל שאר המתכונים, כל מה שהכנו מהאתר- יצא פשוט טעים!!

חן : הכנתי את המתכון, יצא מעולה. תודה על כל המתכונים הטובים והקלים! אני נעזרת בהם מאד.

רחלי : ניקי יקרה, התבשיל הזה כיכב בארוחת ראש השנה וזכה למחמאות רבות כולל מאמא שלי הבשלנית, שממש התלהבה. המון תודה. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה וכל טוב.

חנה שינדר : ניקי תודה רבה יצא נפלא שמתי את זה על מצע של פתיתים פשוטים שבושלו כפסטה. הפטיטים ספגו את הרוטב ויצא מקסים.

אנונימי : חייבת לשתף: הכנתי את המתכון הזה אתמול בצהרים ביחד עם ה”פתיתים האדומים” (מתכון מהאתר). כל כך פשוט וכל כך טעים. לא נשאר פירור. גם המפונקים של הבית החמיאו

כרמיתי : הי ניקי חייבת לך פרגון אדיר על רעיונות כייפים קלים ונגישים,
חייבת לציין שאני אישית לא אוהבת כבר להכין שניצל בנאלי ועשיתי את המתכון הזה אך נתקעתי ללא תפוחים והיו לי אפרסמונים וזה יצא מעדן אפילו החצי לקח לעבודה וקיבלתי הרבה טלפונים (פירגנו לי = לך= לנו?! 🙂 )
אז תודה
ותמשיכי כך

281
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת

כמו כן, אם אני מכפילה את כמות החזה עוף האם צריך להכפיל את כל החומרים? תודה!

איילת

היי ניקי, האם אפשר להשתמש ה Kedem Grape Juice במקום בתירוש? תודה 🙂 חג שמח ושנה טובה.

מזי

היי ניקי, מחפשת מתכון שיתאים לחזה עוף מתוק בטורטיות. יכול להתאים לדעתך? תודה על כל המתכונים המהממים!!!

גלית

שלום ניקי, נהנית מאוד מכל המתכונים המופלאים שלך. אני רוצה להכין לראש השנה את המתכון הזה עם 10 פרגיות שלמות. האם גם לקמח את הפרגיות כמו במתכון?
בכמה להכפיל כמויות? כמה זמן לבשל והאם יש צורך בשינויים נוספים עקב העובדה שמכינה עם פרגיות שלמות? תודה

חגית

שלום לכולם
ממליצה לכם להכין.
טעים ומיוחד .

נעמי

הי, ניקי.
במה מחליפים את הקמח, אם אני מכינה את המתכון הזה לפסח?

1 17 18 19