כבד עם בצל ברוטב משגע

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כבד עם בצל ברוטב משגע

כבד עם בצל ברוטב משגע

כבד עם בצל ברוטב משגע, אני לא אוהבת כבד, יש לי זכרונות בתור ילדה שאמא שלי מנסה לשכנע אותי לאכול כבד ואני לא מוכנה לאכול. בקיצור אני וכבד לא חברים טובים.
אז החלטתי כן להתעסק איתו קצת ולהכין איתו משהו שאני אוהב לא היה קל אבל הצלחתי להגיע למנה נהדרת כל כך טעימה.

מרכיבים:

חצי קילו כבד
3 בצלים גדולים
רסק עגבניות קטן
2 כוסות מים
כפית שום כתוש
כף פפריקה מתוקה מרוקאית
חצי כפית כמון
סוכר לפי הטעם
2 – 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח


הכנות:

1. לחצות את הבצל לחצי ועוד פעם לחצי ולחתוך לפרוסות דקות לטגן עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך לבינונית ולבשל כמה דקות, להוסיף את הכבדים שישקעו ברוטב לבשל כ 10 דקות.

2. להכין חלה טובה הרוטב מדהים!

20108 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כבד עם בצל ברוטב משגע

גולשים מכינים וממליצים:

שיילו : יצא משגע. גם אני שלא אוהבת כבד בכלל אכלתי ולא התאכזבתי תודה

מיטלוש : עשיתי ויצא משגע., לקינוח יש עוגת תפוזים שוקולד וקינמון. יאמי.

דנה שריג : יצא מצויין אני ממליצה לעשות את התבשיל אפילו יום ליפני ההגשה הכבדים תופסים את הטעם וכמו שניקי אומרת עם חלה טריה זה מצויין, למי שיש בעל שלוקח אוכל לעבודה בסדנוויץ זה גם מומלץ הבעל שלי התענג.
תודה ניקי

טל : עשיתי יצא טעים!!

מיכל : “ממכר .לא הפסקתי לטעום…עוד שניה מחסלת הכל;)”


214
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

היי ניקי, אין לי פטרוזיליה, אפשר לשים שמיר/בצל ירוק/עלי סלרי במקום? תודה!!

איליה

זה מתאים עם פירה ןכמה סוכר לשים ?
תודה רבה

מיטל

היי ניקי,
אין לי פטרוזיליה טרייה.. אפשר לשים יבשה? אם כן, כמה?

1 13 14 15