


כרעיים עוף עם ירקות בדבש וקינמון
כרעיים עוף עם ירקות בדבש וקינמון, תבשיל גדול מלא עוף וירקות, מושלם לא צריך להוסיף כלום. חיים קלים… הירקות יצאו רכים והעוף ספג את כל הטעמים.
מרכיבים:
4 כרעיים מופרדות
2 בצלים
שקית תפוחי אדמה קטנים וקלופים
2 בטטות גדולות
700 ג’ דלעת
תיבול:
חצי כוס שמן זית
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות גדושות דבש
חצי כפית קינמון
כפית גריל עוף
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לפלפל ולהמליח את הכרעיים לטגן במחבת חמה משני הצדדים עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.
2. לקלף את תפוחי האדמה ולחצות, להרתיח מים ולבשל חצי בישול, לסנן.
3. לחתוך את הירקות לקוביות, לערבב את מצרכי התיבול ולתבל את העוף, לשמור בצד.לקערת העוף להכניס את הירקות ולתבל.
4. לשים את חלקי העוף בתבנית ומסביב לסדר את הירקות, לחכות כשעתיים שכל הטעמים יספגו טוב ולהזליף מעל שמן זית.
5. חום בינוני 180 מעלות כשעה.
26327 צפיות 6 צפיות היום
נפלאה!!!!יצא מושלם! תודה
שלום, האם חימום רגיל או טורבו?האם לכסות?
היי ניקי,
אפשר לבשל בסיר במקום בתנור?
ערב טוב
מתכנן תפריט לראש השנה
כמובן רק מתכונים שלך!!
כמה תפוחי אדמה בערך זה יוצא?
היי ניקי,
אני יכולה להשרות עכשיו את העוף לכל הלילה ולהכין מחר בבוקר?
עדיין לא הבנתי מה זה אומר חצי בישול לפני אפיה.
חצי בישול אומר:
עד שהם רכים?
ניקי יקרה,
המתכונים שלך פשוט מעולים.. בזכותך אני במטבח. 😉
מה זה אומר חצי בישול לתפוא?
אפשר לשים גזר במקום דלעת? לרכך אותו גם לפני האפייה כמו את התור או שאין צורך כמו הבטטה?
תודה יקרה ושבת שלום.