כרעיים עוף עם ירקות בדבש וקינמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרעיים עוף עם ירקות בדבש וקינמון

כרעיים עוף עם ירקות בדבש וקינמון

כרעיים עוף עם ירקות בדבש וקינמון, תבשיל גדול מלא עוף וירקות, מושלם לא צריך להוסיף כלום. חיים קלים… הירקות יצאו רכים והעוף ספג את כל הטעמים.

מרכיבים:

4 כרעיים מופרדות
2 בצלים
שקית תפוחי אדמה קטנים וקלופים
2 בטטות גדולות
700 ג’ דלעת

תיבול:
חצי כוס שמן זית
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות גדושות דבש
חצי כפית קינמון
כפית גריל עוף
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפלפל ולהמליח את הכרעיים לטגן במחבת חמה משני הצדדים עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

2. לקלף את תפוחי האדמה ולחצות, להרתיח מים ולבשל חצי בישול, לסנן.

3. לחתוך את הירקות לקוביות, לערבב את מצרכי התיבול ולתבל את העוף, לשמור בצד.לקערת העוף להכניס את הירקות ולתבל.

4. לשים את חלקי העוף בתבנית ומסביב לסדר את הירקות, לחכות כשעתיים שכל הטעמים יספגו טוב ולהזליף מעל שמן זית.

5. חום בינוני 180 מעלות כשעה.

6970 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרעיים עוף עם ירקות בדבש וקינמון

כרעיים עוף עם ירקות בדבש וקינמון

87
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענתי

היי ניקי
אם אני מכפילה כמויות עוף אבל עושה ללא הירקות, התיבול יספיק או שצריך להכפיל?

דנה

היי ניקי
איזה תבלין אפשר לשים במקום גריל עוף?

דנידין

הי ניקי האם חובה לקלף את תפוחי האדמה?

ליהי גולדנברג

האם עליי למרוח על העוף את כל התיבול ואז להמתין שעתיים?

1 4 5 6