עוף ממולא אורז ופירות יבשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוף ממולא אורז ופירות יבשים

כולם החליטו מה הם מבשלים לטו בשבט ? קבלו עוד משהו, רק למקרה שלא החלטתם ועדיין יש התלבטות קבלו עוף מלא בכל טוב.

מרכיבים:

עוף שלם
תיבול לעוף:
3 כפות מייפל
2 כפות קטשופ
כפית רוטב סויה

מילוי:
כוס אורז
כוס וחצי מים
בצל קצוץ
3 כפות צימוקים מושרים במים חמים
1/4 כוס משמשים מיובשים חתוכים קטן
בטטה חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות סילאן
א. מרק
מל”פ ( מלח, פלפל)

מצע ירקות:
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
בטטה פרוסה
שיני שום כמה שיותר יותר טוב
כפית סילאן
5 כפות שמ”ז
כפית גדושה פפריקה
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)


הכנות:

1. לערבב את התיבול לעוף, לתבל את העוף מכל הכיוונים, להשרות כשעה.

2. הכנת המילוי: לטגן בצל, בטטה, להוסיף סילאן, אורז, מים, צימוקים (ללא נוזלים), מישמשים, תבלינים, להנמיך את האש, לבשל כ 18 ד` להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות, לבדוק טעמים.

3. למלא את העוף בתערובת האורז, לסגור בקיסמים. לתבל את הירקות בתבלינים, לפזר מסביב לעוף, מעל הכל להזליף שמ”ז, חום בינוני 180 מעלות בסביבות שעה.

5380 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

58
תגובות

  הרשם  
עדכן
ישראל

היי ניקי,

אם אפזר 4-5 תפו”א חתוכים מסביב לעוף הם יצאו טוב או שיתייבשו?

שיר

וואוווו כמה מחמאות גרפתי על העוף הזה!! את אלופה ניקי!!!

טלי

היי ניקי
האם ניתן למלא פרגײַות עם המילוי הזה?
תודה על המתכונים המעולים ושנה טובה לך!

רעות עוקשי

היי ניקי שבוע טוב, יש מתכון ממולא באתר לעוף שלם ממולא? חוץ מהפירות יבשים? תודה