


עוף קריספי בתנור
אני אוהבת להכין את העוף הזה, פתרון נפלא כשנשאר עוף מכובס שאף לא אוכל, כשרוצים להכין ארוחת צהריים לילדים , תראו לי ילד שאומר לא לעוף הזה . הילדים שלי קוראים לזה “עוף שניצל”. יש באתר מתכון דומה מתקתק עכשיו הלכתי על טעם אחר עם שינוי קל.
מרכיבים:
3 כרעיים מופרדות
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
כף שטוחה א. מרק
כפית חרדל
פירורי לחם
כפית קמח
הכנות:
1. להרתיח מים עם אבקת מרק להכניס את העוף ולבשל כ 15 דקות.
2. לטרוף ביצים אבקת מרק חרדל ופפריקה לערבב פירורי לחם וקמח בנפרד.
3. לטבול את העוף בביצה ולצפות בפירורי לחם ולסדר בתבנית משומנת להזליף שמן זית ולאפות כ50 דקות בחום בינוני 180 מעלות.
55695 צפיות 7 צפיות היום
שלום,
זה כפית קמח על שקית של פרורי לחם?
ייצא יותר פריך בטיגון?
מתלבטת…
הכנתי את העוף לשבת ובעלי והילדים טרפו את זה!
תודה רבה ניקי!
הי ניקי יש שני מתכונים דומים- עוף בציפוי פריך ועוף קריספי בתנור. על איזה מהשניים את יותר ממליצה? בא לי לפנק את הבנות שתקועות פה בבית.. תודה והרבה בריאות.
היי יקרה, תודה על המתכונים! האם יש צורך להפוך את השוקיים באמצע?
הי
הכנתי את המתכונים שלך להמבורגר פטריות ופשטידת פטריות תפוא פרווה ונטרף מרוב שהיה טעים!!
אני רוצה להכין את המתכון הנ”ל ללא אבקת מרק. מה ניתן להשים במקום בבלילה עם הביצה?
ובמקום אבקת מרק במים שמרתיחים?
תודה