


עוף קריספי בתנור
אני אוהבת להכין את העוף הזה, פתרון נפלא כשנשאר עוף מכובס שאף לא אוכל, כשרוצים להכין ארוחת צהריים לילדים , תראו לי ילד שאומר לא לעוף הזה . הילדים שלי קוראים לזה “עוף שניצל”. יש באתר מתכון דומה מתקתק עכשיו הלכתי על טעם אחר עם שינוי קל.
מרכיבים:
3 כרעיים מופרדות
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
כף שטוחה א. מרק
כפית חרדל
פירורי לחם
כפית קמח
הכנות:
1. להרתיח מים עם אבקת מרק להכניס את העוף ולבשל כ 15 דקות.
2. לטרוף ביצים אבקת מרק חרדל ופפריקה לערבב פירורי לחם וקמח בנפרד.
3. לטבול את העוף בביצה ולצפות בפירורי לחם ולסדר בתבנית משומנת להזליף שמן זית ולאפות כ50 דקות בחום בינוני 180 מעלות.
55779 צפיות 35 צפיות היום
הי ניקי צהריים טובים ושנה אזרחית מוצלחת.
אין על המתכונים שלך את פשוט אלופה!!!!!
ניקי מה אפשר לשים במקום חרדל?
היי
עם עור או בלי עור?
הי ניקי, ואם זה עוף מכובס אמיתי – שבושל שעה וחצי כדי לתת טעם למרק – נראה לך שעדיין אפשר לתפעל אותו במתכון הזה?
היי , בוקר טוב וחג שמח, תודה על כל המתכונים שלך !!!
שאלה -למה שאני מכינה את העוף עם הציפוי .. הוא לא יוצא יפה כמו שלך , הרבה ציפוי “נופל”… ניסיתי כמה פעמים את המתכון השני וזה לא יוצא יפה . ( זה מאוד טעים – כמובן… )
תודה ושוב חג שמח
בוקר טוב, מתאים גם עם כנפיים?תודה.!
הי, שאלה – עם עור או בלי ?
שלום ניקי
תודה רבה על המתכונים הנהדרים.
אני שמחה במיוחד על שיש לי אפשרות להכין מרק עוף (אצלנו מאוד אוהבים) מבלי להגיש עוף מכובס שרק אחד יאכל.
בסוף רשימת המצרכים רשום כפית קמח. באופן ההכנה לא רשום היכן לשים. האם בתערובת הביצה ?