


עוף קריספי בתנור
אני אוהבת להכין את העוף הזה, פתרון נפלא כשנשאר עוף מכובס שאף לא אוכל, כשרוצים להכין ארוחת צהריים לילדים , תראו לי ילד שאומר לא לעוף הזה . הילדים שלי קוראים לזה “עוף שניצל”. יש באתר מתכון דומה מתקתק עכשיו הלכתי על טעם אחר עם שינוי קל.
מרכיבים:
3 כרעיים מופרדות
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
כף שטוחה א. מרק
כפית חרדל
פירורי לחם
כפית קמח
הכנות:
1. להרתיח מים עם אבקת מרק להכניס את העוף ולבשל כ 15 דקות.
2. לטרוף ביצים אבקת מרק חרדל ופפריקה לערבב פירורי לחם וקמח בנפרד.
3. לטבול את העוף בביצה ולצפות בפירורי לחם ולסדר בתבנית משומנת להזליף שמן זית ולאפות כ50 דקות בחום בינוני 180 מעלות.
55645 צפיות 1 צפיות היום
היי ניקי, כמה אבקת מרק יש לשים עם המים?
היי ניקי, ערבבתי כשתי כפיות קמח עם פרורי הלחם, ייבשתי את העוף עם נייר סופג, טבלתי בביצה והפירורים עדיין לא נדבקים יפה, יש הרבה גושים וחורים..
מה לעשות?
שלום ניקי!
כמה פירורי לחם צריך?
ויש לי בבית רק את הפשוטים. זה יוצא טוב?
תודה!
לניקי בוקר טוב,
האם העוף יוצא קשה עם הציפוי. והאם ניתן לאוכלו למחרת?
היי ניקי,
אני מאוד רוצה להכין את העוף הזה, אבל אין לי חרדל, זה כ”כ קריטי?
מכוסה או מגולה?
ניקי שלום. אני לא מצליחה להוסיף מתכונים למחברת המתכונים . למרות שעשיתי כל מה שצריך . בעבר הצלחתי והכל נמחק. נא עזרתך . אגב, המתכונים שלך הם , סוף הדרך . . תמשיכי כך . כל הכבוד