עוף קריספי בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף קריספי בתנור

עוף קריספי בתנור

אני אוהבת להכין את העוף הזה, פתרון נפלא כשנשאר עוף מכובס שאף לא אוכל, כשרוצים להכין ארוחת צהריים לילדים , תראו לי ילד שאומר לא לעוף הזה . הילדים שלי קוראים לזה “עוף שניצל”. יש באתר מתכון דומה מתקתק עכשיו הלכתי על טעם אחר עם שינוי קל.

מרכיבים:

3 כרעיים מופרדות
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
כף שטוחה א. מרק
כפית חרדל
פירורי לחם
כפית קמח

הכנות:

1.  להרתיח מים עם אבקת מרק להכניס את העוף ולבשל כ 15 דקות.

2. לטרוף ביצים אבקת מרק חרדל ופפריקה לערבב פירורי לחם וקמח בנפרד.

3. לטבול את העוף בביצה ולצפות בפירורי לחם ולסדר בתבנית משומנת להזליף שמן זית ולאפות כ50 דקות בחום בינוני 180 מעלות.

41380 צפיות 37 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף קריספי בתנור

עוף קריספי בתנור

135
תגובות

  הרשם  
עדכן
nili

ניקי יקרה,
המתכון הזה אהוב מאוד אצלנו. האלה היא האם זה “ילך” גם כשהעוף “כובס” שלם במרק של אתמול, או שזה מקרה אבוד?
אם זה לא מתאים, יש לך רעיון אחר לעוף שלם שהתבשל במרק?
חבל לי לזרוק.

(ואם את שואלת את עצמך איך הגעתי למצב הזה- הייתי צריכה מרק עוף לילד חולה והיה לי במקפיא רק עוף שלם בלי הרבה זמן להפשיר…)

תודה רבה מראש,
נילי

אסתי

הי ניקי,התכונים שלך מעולים אחד אחד!תודה!!רציתי לשאול אם צריך לשים אבקת מרק גם במים עם העוף וגם בביצים?

יואב

היי ניקי. כתוב במתכון 2 ביצים טרופות ואחכ כתוב עוד ביצה… אני מניח שזו טעות הביצה הנוספת?

נגה מסה (כהן)

תודה על המתכון!! חשבתי להכין אותו עם קצת מתיקות שייך להוסיף דבש או קטשופ?

מיכל

הי ניקי.
תודה על מתכונים נהדרים. האתר שלך הוא דף הבית שלנו :).
לגבי העוף- אני מכינה מרק עוף לארוחת החג ורוצה להשתמש בעוף שכובס במרק למתכון הזה.
אפשר להכין עם קמח מצה ו”פרורית כשרה לפסח” שראיתי שיש עכשיו בחנויות?

שרון עזיז

ניקי, אפשר להשתמש בפירורית זהב במקום פירורי לחם?

דבורה

הי ניקי
כתוב 2 בייצים טרופות ואחרי זה ביצה
למה? מה צריך לעשות עם הביצה הנוספת?