עוף קריספי בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף קריספי בתנור

עוף קריספי בתנור

אני אוהבת להכין את העוף הזה, פתרון נפלא כשנשאר עוף מכובס שאף לא אוכל, כשרוצים להכין ארוחת צהריים לילדים , תראו לי ילד שאומר לא לעוף הזה . הילדים שלי קוראים לזה “עוף שניצל”. יש באתר מתכון דומה מתקתק עכשיו הלכתי על טעם אחר עם שינוי קל.

מרכיבים:

3 כרעיים מופרדות
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
כף שטוחה א. מרק
כפית חרדל
פירורי לחם
כפית קמח

הכנות:

1.  להרתיח מים עם אבקת מרק להכניס את העוף ולבשל כ 15 דקות.

2. לטרוף ביצים אבקת מרק חרדל ופפריקה לערבב פירורי לחם וקמח בנפרד.

3. לטבול את העוף בביצה ולצפות בפירורי לחם ולסדר בתבנית משומנת להזליף שמן זית ולאפות כ50 דקות בחום בינוני 180 מעלות.

37811 צפיות 56 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף קריספי בתנור

עוף קריספי בתנור

133
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעיה

הכנתי היום את העוף קריספי. יצא אליפות. אז המון תודה.
הצעת ייעול, במקום לטבול בביצה כמו שניצל, לשפוך את תערובת הביצה על העוף טאז נשאר רק לצפות.

מיכל

היי ניקי.
את אחת האלופות. אני מכורה
לאתר ולאפליקציה שלך

רויטל

שלום,
אני מאוד נהנית מהאתר שלך.
מותר לי להציע לך להוסיף גריל עוף לתבלינים. מאוד טעים ביחד..

אדוה

היי ניקי.
תודה על המתכונים הטעימים והחשוב מכל מאוד פשוטים!
רציתי להציע אני ואמא שלי עושות את העוף הזה שנים.. מומלץ להוריד את העור (ככה גם זה נקרא “עוף לעצלנים” כשלא בא לנקות את העוף) ואין סיבה לבשל לפני… לעשות את כל מה שאת כותבת וישר לתנור.
הילדים מתים על זה! משולש או שוק לא משנה מה…

תודה!

דנה-מיכל

ניקי שלום וברכה….
האם אפשר להכין גם עם המשולש והאם באותו אופן?
והאם את מורידה את העור?
יישר כח על האתר שיהיה הרבה ברכה והצלחה.
חג שמח

אופירה

ניקי היקרה, קודם כל, תודה רבה על המתכונים הנהדרים שלך. ביום שישי עשיתי את המתכון של העוף הקריספי – את לא מבינה איזה תגובות היו בבית – גם הילדים וגם בעלי התלהבו ממש מהעוף – גם טעים וגם לא משמין. בקיצור נהדר. בנוסף עשיתי את המרק בטטות עם העדשים האדומות – שהיה טעים בטירוף. ושוב, תודה רבה.

נאוה

ניקי,

תודה על המתכון. נראה מעולה.
אני לא משתמשת באבקת מרק (סיבות בריאותיות) – מה אפשר במקום ? להרתיח במים ?
להווסיף מלח ?
אשמח לשמוע את דעתך,
תודה,

נאוה

1 3 4 5 6 7 9