עוף קריספי בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף קריספי בתנור

עוף קריספי בתנור

אני אוהבת להכין את העוף הזה, פתרון נפלא כשנשאר עוף מכובס שאף לא אוכל, כשרוצים להכין ארוחת צהריים לילדים , תראו לי ילד שאומר לא לעוף הזה . הילדים שלי קוראים לזה “עוף שניצל”. יש באתר מתכון דומה מתקתק עכשיו הלכתי על טעם אחר עם שינוי קל.

מרכיבים:

3 כרעיים מופרדות
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
כף שטוחה א. מרק
כפית חרדל
פירורי לחם
כפית קמח

הכנות:

1.  להרתיח מים עם אבקת מרק להכניס את העוף ולבשל כ 15 דקות.

2. לטרוף ביצים אבקת מרק חרדל ופפריקה לערבב פירורי לחם וקמח בנפרד.

3. לטבול את העוף בביצה ולצפות בפירורי לחם ולסדר בתבנית משומנת להזליף שמן זית ולאפות כ50 דקות בחום בינוני 180 מעלות.

43069 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף קריספי בתנור

עוף קריספי בתנור

135
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

היי…אם אני משרה את העוף
ברוטב כמה שעות ורק אז
מצפה בפירורי לחם ואופה זה יזיק?

זינה

בוקר מקסים ניקי
להוריד את העור מהעוף?

שבת שלום

יולי

היי ניקי. תודה על מתכונים טעימים.
שאלה לי. הכנתי בדיוק לפי מה שכתבת אך משום מה פירורי הלחם לא נדבקו בקלות כל כך ונשארו חלקים של העוף ללא פירורי לחם.
יש לך מושג למה?

מירב

ניקי המקסימה!
לכמה שוקיים מתאימה המנה הזאת?

חנצי

ניקי יקרה , וואוו איזה מתכון מדויק וטעים! ילדתי שהולכת לכיתה א׳, אהבה אותו מאוד, עטפתי את הבסיס של השוקיים בסיף בנייר כסף היא החזיקה ואכלה בהנאה, גם אבא ואמא נהנו. באמריקה חוץ מKFC יש בסופר תערובת שייק אנד בייק טובלים פיסות עוף בתערובת פיררורים מוכנה ואופים, המתכון שלך כול כך טוב שלא צריך כלום מאמריקה ,גם מהיר וקל יש לציין, תודה רבה!!!

רחלי

הי ניקי, ערב טוב,
האם חייבים להרתיח את העוף קודם?

מיכל

היי ניקי המדהימה!!
אני באמצע להכין את המכון הזה 🙂 ושאלה לי אלייך (בתקווה שלא נזכרתי לשאול מאוחר מדי, ואם זה כך, שיהיה לי לפעם הבאה 😉 )
אפשר לוותר על הקמח, או שיש לו תפקיד חשוב מדי? (סתם נוחות ועצלות, לא משהו מעבר…)
ולזלף שמ”ז, זה אומר על העופות, מין זיגוג כזה?

תודה יקירה!!
יומוצלח!!