עוף קריספי בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף קריספי בתנור

עוף קריספי בתנור

אני אוהבת להכין את העוף הזה, פתרון נפלא כשנשאר עוף מכובס שאף לא אוכל, כשרוצים להכין ארוחת צהריים לילדים , תראו לי ילד שאומר לא לעוף הזה . הילדים שלי קוראים לזה “עוף שניצל”. יש באתר מתכון דומה מתקתק עכשיו הלכתי על טעם אחר עם שינוי קל.

מרכיבים:

3 כרעיים מופרדות
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
כף שטוחה א. מרק
כפית חרדל
פירורי לחם
כפית קמח

הכנות:

1.  להרתיח מים עם אבקת מרק להכניס את העוף ולבשל כ 15 דקות.

2. לטרוף ביצים אבקת מרק חרדל ופפריקה לערבב פירורי לחם וקמח בנפרד.

3. לטבול את העוף בביצה ולצפות בפירורי לחם ולסדר בתבנית משומנת להזליף שמן זית ולאפות כ50 דקות בחום בינוני 180 מעלות.

37693 צפיות 57 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף קריספי בתנור

עוף קריספי בתנור

133
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיר רון

הי ניקי
אפשר לדעתך להחליף כפית חרדל בכפית קטשופ? לא אוהבים כאן טעם של חרדל…
תודה רבה

יעלי

ניקי לא הבנתי מה לעשות עם הקמח לערבב אם התערובת של הביצה??

בת שבע

הי ניקי -אתמול בערב הייתי בהלם ,הבן שלי הגדול(15) אכל את העוף אחרי 7 שנים שהוא לא מסכים לאכול עוף !!
אז תודה רבה על עוד מתכון מקסים

טליה

ניקי! את אלופה!!
שאלה לי. אפשר להכין את העוף היום עם הציפוי והכל ומחר להכניס לתנור? אני לא רוצה להשאיר עבודה .. זה יהרוס אותו?

בתיה

היי ניקי אני רוצה להכין את העוף בערב כדי שיהיה למחר בצהריים . איך לחמם ? איך לשמור שישאר קריספי?

שירה

לאכול ולהרגיש בגן עדן

מירי

שלום רב,
האם אפשר להכין את העוף בפירורים יום קודם?