


עוף קריספי בתנור
אני אוהבת להכין את העוף הזה, פתרון נפלא כשנשאר עוף מכובס שאף לא אוכל, כשרוצים להכין ארוחת צהריים לילדים , תראו לי ילד שאומר לא לעוף הזה . הילדים שלי קוראים לזה “עוף שניצל”. יש באתר מתכון דומה מתקתק עכשיו הלכתי על טעם אחר עם שינוי קל.
מרכיבים:
3 כרעיים מופרדות
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
כף שטוחה א. מרק
כפית חרדל
פירורי לחם
כפית קמח
הכנות:
1. להרתיח מים עם אבקת מרק להכניס את העוף ולבשל כ 15 דקות.
2. לטרוף ביצים אבקת מרק חרדל ופפריקה לערבב פירורי לחם וקמח בנפרד.
3. לטבול את העוף בביצה ולצפות בפירורי לחם ולסדר בתבנית משומנת להזליף שמן זית ולאפות כ50 דקות בחום בינוני 180 מעלות.
57936 צפיות 89 צפיות היום
הי ניקי
אפשר לדעתך להחליף כפית חרדל בכפית קטשופ? לא אוהבים כאן טעם של חרדל…
תודה רבה
ניקי לא הבנתי מה לעשות עם הקמח לערבב אם התערובת של הביצה??
הי ניקי -אתמול בערב הייתי בהלם ,הבן שלי הגדול(15) אכל את העוף אחרי 7 שנים שהוא לא מסכים לאכול עוף !!
אז תודה רבה על עוד מתכון מקסים
ניקי! את אלופה!!
שאלה לי. אפשר להכין את העוף היום עם הציפוי והכל ומחר להכניס לתנור? אני לא רוצה להשאיר עבודה .. זה יהרוס אותו?
היי ניקי אני רוצה להכין את העוף בערב כדי שיהיה למחר בצהריים . איך לחמם ? איך לשמור שישאר קריספי?
לאכול ולהרגיש בגן עדן
שלום רב,
האם אפשר להכין את העוף בפירורים יום קודם?