


עוף קריספי בתנור
אני אוהבת להכין את העוף הזה, פתרון נפלא כשנשאר עוף מכובס שאף לא אוכל, כשרוצים להכין ארוחת צהריים לילדים , תראו לי ילד שאומר לא לעוף הזה . הילדים שלי קוראים לזה “עוף שניצל”. יש באתר מתכון דומה מתקתק עכשיו הלכתי על טעם אחר עם שינוי קל.
מרכיבים:
3 כרעיים מופרדות
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
כף שטוחה א. מרק
כפית חרדל
פירורי לחם
כפית קמח
הכנות:
1. להרתיח מים עם אבקת מרק להכניס את העוף ולבשל כ 15 דקות.
2. לטרוף ביצים אבקת מרק חרדל ופפריקה לערבב פירורי לחם וקמח בנפרד.
3. לטבול את העוף בביצה ולצפות בפירורי לחם ולסדר בתבנית משומנת להזליף שמן זית ולאפות כ50 דקות בחום בינוני 180 מעלות.
57928 צפיות 81 צפיות היום
היי ניקי! אפשר לעשות בלי העור?
היי ניקי, האם הכרחי לבשל קודם במים אם אני מורידה את העור? ואם כן, קודם לחכות שהמים ירתחו ורק אז לשים לשם את העוף? ואם אני משתמשת בפירורי לחם מתובלים אז יש צורך במצרכים ששמים בביצה? תודה על המענה
להכניס לתנור בתבנית מכוסה או בלי?
היי ניקי מה אפשר לשים במקום אבקת מרק?
היי ניקי צריך להרתיח מים עם אבקת מרק ורק שהמים רותחים להכניס את העוף ל15 דקות או מהתחלה לשים את העוף במים 15 דקות עד שהמים ירתחו??
בוקר טוב ניקי,
יש לי שוקיים, כמה לקחת?
תודה מראש
כמה שמן צריך לשים בתבנית בערך?