יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות תבשילי עוף ובשר בתנור

עוף עם אורז ועדשים אדומות בתנור

25 דצמבר 2013
(Visited 3,699 times, 1 visits today)

עוף עם אורז ועדשים אדומות בתנור

ארוחה שלמה בתבנית אחת, תבשיל מושלם של אורז עדשים ועוף, צריך עוד משהו ? איזה כיף לא לטרוח להכניס לתנור ואחרי שעה יש ארוחה לכל המשפחה, אמרנו שאין כמו אוכל של אמא נכון ?

4 מנות

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
כוס וחצי אורז
שליש כוס עדשים אדומות
שתיים ורבע כוסות מים
2 בצלים חצויים ופרוסים
3 כפות שמן זית
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תבשיל עוף וזיתים מרוקאים

    מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב מתכון שאני זוכרת מהילדות שלי והולך איתי כבר שנים הוא יוצא מדהים!
    השוס כאן אלו הזיתים הם מקבלים טעם נפלא הם רכים ומשתלבים נהדר עם העוף והרוטב ואפילו התפרעתי עם השום.
    הכנפיים רכות ונימוחות כמעט מתפרקות ואיזה טעמים נהדרים. הכל נכנס לסיר אחד ואחרי שעה לא תפסיקו לטעום התאהבתי ברוטב 🙂 תבשיל מעולה של כנפיים בצל, שום פלפל עם המון זיתים אתם עומדים ללקק ת'אצבעות.

  • קציצות עוף רכות ברוטב צהוב

    קציצות עוף משגעות וטעימות במיוחד לילדים, תדמיינו קציצות עוף טעימות בטירוף והבונוס הגדול הן רכות זה מה שעושה אותן כל כך טובות לילדים וגם לגדולים תיקחו קציצה ותמהרו לקחת עוד אחת לפני שיגמר.
    תקשיבו לי אתם עומדים לעוף על הסיר הזה לא תפסיקו לטעום ושוב פעם לטעום. הקציצות רכות זהובות ושמנמנות, לאכול כמו שזה להכניס אותן לרוטב לאכול עם אורז או פירה אתם תלקקו ת'אצבעות זה רוטב נהדר.
    תוסיפו סלט ירקות קצוץ וזה יש לכם אחלה ארוחת צהריים, אפשר להכניס את הקציצות לבאגט עם חומוס ולא תאמינו כמה שזה טעים.

  • בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

    מתכון חלום! אם בא לכם להתפנק בכיף ולשדרג את הארוחה עם נתחי בשר טובים והרבה ירקות זה המתכון בשבילכם.
    רק שתדעו נתחי הבשר יוצאים רכים וזה לא דבר פשוט להשיג בבקר מוקפץ אבל הייתי חייבת שיצא רך.
    תדמיינו את הביס בנתחים רכים עם טעמים נפלאים לאכול ישר מהמחבת ולהנות מכל ביס.
    הוספתי ירקות והכנתי מוקפץ של נתחי בקר עם ירקות והמון שום. עכשיו תגידו מסובך ואיזה תיק להכין ממש לא.
    אם תשימו את ההשריה בצד 10 – 15 דקות הכנה למוקפץ מושלם לארוחת הצהריים. פיקנטי עם טעמים טובים, תגישו עם אורז לבן ותרגישו כמו במסעדה רק שזה יעלה לכם הרבה פחות.

    3 – 4 מנות

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

הכנות:

1. לתבל את העוף עם הפפריקה א. מרק ושמן זית ולשמור בצד.

2. במחבת חמה לשים 4 כפות שמן את האורז והעדשים להקפיץ כמה פעמים להוסיף מים 2 כפיות שטוחות מלח, להרתיח להנמיך ולכסות לבשל כ 9 דקות להשאיר מכוסה עוד 5 דקות.

3. לטגן את הכנפיים כשתי דקות מכל צד במחבת חמה.

4. לשים את האורז כולל הנוזלים בתבנית. לטגן את הבצלים עד הזהבה, מעל האורז לסדר את הכנפיים מעל לפזר את הבצל ולכסות לאפות ב 180 מעלות כ 50 דקות.

עוף עם אורז ועדשים אדומות בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

אניה : "אני חייבת לספר לך שזה המתכון הכי אהוב ומבוקש אצלנו!
כווווולם מלקקים את האצבעות וכבר שלחתי לחברות/ משפחה ועוד ועוד שטעמו והתלהבו
תבורכי"

יעלי : "היי ניקי
רק לשתף שזה אחד המתכונים האהובים עלינו בארוחות שישי,
העדשים הטמעות כל כך יפה באורז והכל מקבל גם צבע יפה מהעוף.. בעלי והקטנות ואני מודים לך ממש על עוד מתכון נהדר!!!"

הרשם
עדכן
163 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות