עוף בסיר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף בסיר

עוף בסיר

אני מכינה המון תבשילי עוף מכל הסוגים, מבחינתי ככל שהאוכל פשוט יותר הוא גם טעים יותר. איכשהוא אני תמיד חוזרת לתבשיל הפשוט והכל כך טעים של עוף בסיר עם הרבה רוטב.
הילדים שלי במיוחד הבנים מתים על עוף עם הרבה רוטב שמגיע עם הרבה אורז, אני יכולה לומר שהם לא מפסיקים לאכול עד שהצלחת מתרוקנת והם רוצים עוד תוספת.
הבן  הגדול נכנס בדלת ואומר לי “אמא הרחתי את הריח בחדר המדרגות, אוכלים את זה עכשיו נכון ?” לא מבזבז זמן וישר לשולחן.

5 מנות

מרכיבים:

4 רבעים
8 שוקיים
7 שיני שום פרוסות
100 ג’ רסק עגבניות
2 – 3 כוסות מים
כפית גדושה פפריקה מרוקאית
כפית פלפל מתוק גרוס
חצי כפית פפריקה חריפה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפרוס את השום לפרוסות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את השום עד שמתחיל להזהיב.

2. להוסיף את המים, הסוכר רסק ותבלינים, לבשל 5 דקות להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את העוף להשתדל בשכבה אחת, המים אמורים להגיע עד 3/4 גובה של העוף.

*3. לבשל כשעה וחצי לכסות את הסיר חלקית מידי פעם לנער את הסיר בעדינות, אם חסר נוזלים להוסיף קצת.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אפשר להכין יום קודם.

131833 צפיות 82 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף בסיר

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “מתכון פשוט מעולה! טעים ברמות. בהמשך לתגובות קודמות הוספתי באמצע הבישול קוביות קטנות של תפו״א והגשתי על קוסקוס. יצא מעדן ועם ריח נפלא”

371
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

שלום ניקי,
תודה על המתכונים, אחד יותר מוצלח מהשני..
אם אני רוצה להוסיף תפו”א אני צריכה להכפיל את כמות הרוטב או שיספיק?

תודה

עדן

בעלי אמר שזה העוף הכי טעים שהוא אכל וביקש שאני יכין כל שבת

בתיה

יש לי משהו כמו קילו גרונות עוף
היחס של התיבול והחומרים- נשאר באותו יחס?

אסתר

יש לי רק 8 שוקיים
האם הכמויות של המצרכים משתנה

שרי

הי ניקי שנה טובה וחתימה טובה
האם אפשר להוסיף פלפל שאטה במקום מתוק גרוס ולוותר על הפפריקה החריפה? או האם פשוט להחליף בכורכום?
תודה

1 21 22 23