עוף בסיר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף בסיר

עוף בסיר

אני מכינה המון תבשילי עוף מכל הסוגים, מבחינתי ככל שהאוכל פשוט יותר הוא גם טעים יותר. איכשהוא אני תמיד חוזרת לתבשיל הפשוט והכל כך טעים של עוף בסיר עם הרבה רוטב.
הילדים שלי במיוחד הבנים מתים על עוף עם הרבה רוטב שמגיע עם הרבה אורז, אני יכולה לומר שהם לא מפסיקים לאכול עד שהצלחת מתרוקנת והם רוצים עוד תוספת.
הבן  הגדול נכנס בדלת ואומר לי “אמא הרחתי את הריח בחדר המדרגות, אוכלים את זה עכשיו נכון ?” לא מבזבז זמן וישר לשולחן.

5 מנות

מרכיבים:

4 רבעים
8 שוקיים
7 שיני שום פרוסות
100 ג’ רסק עגבניות
2 – 3 כוסות מים
כפית גדושה פפריקה מרוקאית
כפית פלפל מתוק גרוס
חצי כפית פפריקה חריפה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפרוס את השום לפרוסות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את השום עד שמתחיל להזהיב.

2. להוסיף את המים, הסוכר רסק ותבלינים, לבשל 5 דקות להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את העוף להשתדל בשכבה אחת, המים אמורים להגיע עד 3/4 גובה של העוף.

*3. לבשל כשעה וחצי לכסות את הסיר חלקית מידי פעם לנער את הסיר בעדינות, אם חסר נוזלים להוסיף קצת.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אפשר להכין יום קודם.

114042 צפיות 221 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף בסיר

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “מתכון פשוט מעולה! טעים ברמות. בהמשך לתגובות קודמות הוספתי באמצע הבישול קוביות קטנות של תפו״א והגשתי על קוסקוס. יצא מעדן ועם ריח נפלא”

359
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר

הי ניקי
במתכון מצוין 2 רבעים אבל לא מצויין של מה…
תודה על אתר נהדר

אביגיל

הי ניקי השבת זו השבת הראשונה שלי ושל בעלי לבד מאז החתונה ורציתי להכין את התבשיל הזה ואני רוצה שהוא יצא מושלם..
יש לי 3 כרעיים ו7 כנפיים..
1.האם להכפיל את הכמות של הרוטב?
2.כמה אבקת מרק ומלח צריך? והאם יש חלופה יותר בריאה מאבקת מרק?

מורן

ניקי שלום! מטורפת על המתכונים שלך תמיד מדהימים! אני כרגע מכינה את המתכון עם 2 כרעיים, וארבע כנפיים. זה כבר חצי שעה מתבשל והרוטב ממש דליל, מה אפשר לעשות?

נטע

העוף עם עור או בלי?

הודיה(:

היי ניקי(:
אם אני עושה רק 5 שוקיים… לעשות חצי כמות מהכל?
תנקסס(:

לימור

הי, מה זה פלפל מתוק ועם מה אפשר להחליף במידה ואין?

מילי

היי ניקי!
המתכון נראה מעולה!
אם אני צריכה להכין לכ7 אנשים ויש לי כרעיים (ירך ושוק מפורק). כמה כרעיים לשים? ופי כמה להכפיל את הרוטב?

תודה!!