עוף בסיר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף בסיר

עוף בסיר

אני מכינה המון תבשילי עוף מכל הסוגים, מבחינתי ככל שהאוכל פשוט יותר הוא גם טעים יותר. איכשהוא אני תמיד חוזרת לתבשיל הפשוט והכל כך טעים של עוף בסיר עם הרבה רוטב.
הילדים שלי במיוחד הבנים מתים על עוף עם הרבה רוטב שמגיע עם הרבה אורז, אני יכולה לומר שהם לא מפסיקים לאכול עד שהצלחת מתרוקנת והם רוצים עוד תוספת.
הבן  הגדול נכנס בדלת ואומר לי “אמא הרחתי את הריח בחדר המדרגות, אוכלים את זה עכשיו נכון ?” לא מבזבז זמן וישר לשולחן.

5 מנות

מרכיבים:

4 רבעים
8 שוקיים
7 שיני שום פרוסות
100 ג’ רסק עגבניות
2 – 3 כוסות מים
כפית גדושה פפריקה מרוקאית
כפית פלפל מתוק גרוס
חצי כפית פפריקה חריפה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפרוס את השום לפרוסות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את השום עד שמתחיל להזהיב.

2. להוסיף את המים, הסוכר רסק ותבלינים, לבשל 5 דקות להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את העוף להשתדל בשכבה אחת, המים אמורים להגיע עד 3/4 גובה של העוף.

*3. לבשל כשעה וחצי לכסות את הסיר חלקית מידי פעם לנער את הסיר בעדינות, אם חסר נוזלים להוסיף קצת.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אפשר להכין יום קודם.

108629 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף בסיר

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “מתכון פשוט מעולה! טעים ברמות. בהמשך לתגובות קודמות הוספתי באמצע הבישול קוביות קטנות של תפו״א והגשתי על קוסקוס. יצא מעדן ועם ריח נפלא”

357
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרי

ניקי תודה על תשובה מהירה כל כך …הכל על האש ומריח נפלא…איזה כיף שיש אותך…הפכת אותי לבשלנית שקוצרת תשבוחות רבות והעבודה סך הכל מינימלית תודה לך

שרי

ניקי הי – האם אפשר להכין עם 10 שוקיים? צריך לשנות משהו בכמויות?
וכמה תפוחי אדמה להוסיף ובאיזה שלב?
תודה רבה על תשובתך ובכלל על אתר כל כך נפלא

לירון

היי ניקי
הרוטב כ”כ טעים !!!!
יצא מצויין ואפילו הוספתי קוביות תפוח אדמה לסיר.

תודה על מתכון טעים!

שירי

היי ניקי שבת שלום
אני עושה עם פולקע… עדיף עם או בלי עור?

רות

האשה המושלמת, זו שילדיה יפים כלכך ויש לה גם קריירה מצליחה וגם היא נראית משגע, וגם בית מצוחצח ומעוצב לפרטים,
אז העוף המטורף שהיא עושה
– זה זה.
העפת אותי עם המתכון הזה.

נעמה

תודה רבה מתכון מעולה! הבנות שלי טרפו את כל הסיר ואלה ילדות שלא מתות על עוף 99 אחוז מהפעמים.

אני

ניקי היי,
התמכרתי לאתר אני לא מפסיקה להכין תבשילים והכל יוצא נהדר! 55555
בקשר לעוף, האם כדאי לטגן אותו קצת לפני שלא יתפרק או לא יצא חיוור?
תודה 🙂