בקר מוקפץ עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בקר מוקפץ עם ירקות

בקר מוקפץ עם ירקות

בא לי להקפיץ נתחי בקר מהסוג שבעלי אוהב ולהפתיע אותו במנה טובה עם ירקות, המנה הזאת מתאימה לכל אוהב בשר ואם בא לכם להוסיף נודלס יש כאן ארוחה של מה בלי לטרוח יותר מידי טעים!

4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ שייטל חתוך לרצועות(למוקפץ)
400 ג’ שעועית ירוקה חתוכה
2 שיני שום פרוסות
3 גזרים חתוכים למקלות
כף גדושה דבש
מעט חרדל
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את השעועית כמה דקות ולסנן, לטגן את הגזר עד שמתרכך להוסיף את השום טיגון קל ולהוסיף את השעועית.

2. במחבת חמה לטגן את רצועות השייטל כשתי דקות על אש גבוהה ולהוריד מהאש.

3. להוסיף את השייטל לירקות להוסיף חרדל, דבש ולהמליח ולפלפל להקפיץ כדקה ולהוריד מהאש.

להגיש מיד.

שאלות ותשובות:

איזה עוד בשרים מתאימים ? צ’אך, אנטריקוט, סינטה, אווזית
אפשר להכין מראש ? לא
אני לא אוהבת חרדל – תכיני בלי
אפשר סילאן במקום דבש ? כן
למה הבשר יוצא קשה ? כי מבשלים אותו יותר מידי
מה במקום השעועית ? 3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות

8780 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בקר מוקפץ עם ירקות

IMG_2881

26
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה ציפורי

היי ניקי האם אפשר להקפיא את התבשיל? ואפשר גם להוסיף קישואים? תודה את מדהימה

שולי

היי ניקי,
האם אפשר להשתמש בבשר מס׳ 5?

עופרי

וואוו… יצא אלוהי… מושלם. הוספתי פלפל חריף כשטיגנתי אחרי הגזר והשום. פשוט מעדן.

שם *שירלי

הי ניקי יקרה
נתקעתי בלי גזר…האם ייצא טוב גם ללא גזר? האם יש משהו שאפשר במקום?
תודה רבה רבה!

דבורה

הי ניקי.
כדי שהבשר לא יצא קשה, כמה זמן טיגון וכמה זמן עליו להתבשל בתבשיל?
תודה.

רונן

ניקי שלום וברכה
ניתן להוסיף פה כרוב גם?

תודה