


בקר מוקפץ עם ירקות
בא לי להקפיץ נתחי בקר מהסוג שבעלי אוהב ולהפתיע אותו במנה טובה עם ירקות, המנה הזאת מתאימה לכל אוהב בשר ואם בא לכם להוסיף נודלס יש כאן ארוחה של מה בלי לטרוח יותר מידי טעים!
4 מנות
מרכיבים:
500 ג’ שייטל חתוך לרצועות(למוקפץ)
400 ג’ שעועית ירוקה חתוכה
2 שיני שום פרוסות
3 גזרים חתוכים למקלות
כף גדושה דבש
מעט חרדל
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחלוט את השעועית כמה דקות ולסנן, לטגן את הגזר עד שמתרכך להוסיף את השום טיגון קל ולהוסיף את השעועית.
2. במחבת חמה לטגן את רצועות השייטל כשתי דקות על אש גבוהה ולהוריד מהאש.
3. להוסיף את השייטל לירקות להוסיף חרדל, דבש ולהמליח ולפלפל להקפיץ כדקה ולהוריד מהאש.
להגיש מיד.
שאלות ותשובות:
איזה עוד בשרים מתאימים ? צ’אך, אנטריקוט, סינטה, אווזית
אפשר להכין מראש ? לא
אני לא אוהבת חרדל – תכיני בלי
אפשר סילאן במקום דבש ? כן
למה הבשר יוצא קשה ? כי מבשלים אותו יותר מידי
מה במקום השעועית ? 3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
היי
אפשר להכין היום סיר וזה יהיה טוב למחר?
היי ניקי האם אפשר להקפיא את התבשיל? ואפשר גם להוסיף קישואים? תודה את מדהימה
היי ניקי,
האם אפשר להשתמש בבשר מס׳ 5?
וואוו… יצא אלוהי… מושלם. הוספתי פלפל חריף כשטיגנתי אחרי הגזר והשום. פשוט מעדן.
הי ניקי יקרה
נתקעתי בלי גזר…האם ייצא טוב גם ללא גזר? האם יש משהו שאפשר במקום?
תודה רבה רבה!
הי ניקי.
כדי שהבשר לא יצא קשה, כמה זמן טיגון וכמה זמן עליו להתבשל בתבשיל?
תודה.
ניקי שלום וברכה
ניתן להוסיף פה כרוב גם?
תודה