עוף באננס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוף באננס

באמת אננס ועוד בתוך העוף ? כן וכן זה אפילו יוצא טעים, הרוטב מופלא דורש אורז לבן ומה אני אומר לכם הילדים חיסלו הכל זאת הייתה ארוחת צהריים נהדרת! תראו איזה צבע נהדר יש לעוף.

4 מנות

מרכיבים:

קילו כנפיים מחולקות
קופסת אננס קוביות 850 ג’ נטו 490 ג’
2 שיני שום פרוסות
2 בצלים חתוכים לקוביות
רסק עגבניות קטן 100 ג’
כף פפריקה מרוקאית
כף רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. בסיר חם לשים את הכנפיים לפלפל ולהמליח מעל לשים את הבצל והשום אננס בלי הנוזלים, להוסיף רסק תבלינים ולכסות במים.

2. לבשל כשעה על אש בינונית.

להגיש עם אורז לבן.

שאלות ותשובות:

חייבים את האננס ? לא אבל זה כל העניין…
יש לי כרעיים – שימי שלוש
אפשר להכין יום מראש ? כן
יש רוטב ? כן
בדיוק נגמרה לי הסויה – לא נורא
חייבים את המרוקאית ? לא ברגילה זה בסדר גמור
המרוקאית חריפה ? יש חריפה ויש מתוקה

34740 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף באננס

עוף באננס

100
תגובות

  הרשם  
עדכן
ג'ולי

ניקי יקרה, תודה לך על המתכונים הטעימים והמוצלחים שאת משתפת אותנו!! רציתי לשאול מהי כמות המים שיש לכסות את התבשיל? ממש לכסות לגמרי את הכל? אני חוששת שלא אוסיף יותר מידי ויצא נוזלי מידי. חנוכה שמח ושבת שלום 🙂

1 6 7 8