יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

פרגיות עם תפוחי אדמה

9 מרץ 2014
(Visited 13,978 times, 1 visits today)

פרגיות עם תפוחי אדמה

מנה נפלאה של פרגיות וירקות  בטעמים עסיסיים וכאלה טעימים מומלץ ביותר להכין לכל המשפחה תהנו מכל המחמאות שתקבלו כי התבשיל הזה פשוט נהדר..

5 מנות

מרכיבים:

6 פרגיות חתוכות

משרה:
כף סילאן
3 כפות שמן זית
כפית פפריקה

בצל חתוך לקוביות
2 תפוחי אדמה גדולים
עגבניה מגורדת
כפית שום כתוש
2 כוסות שעועית ירוקה עדינה
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כף סילאן
חצי כפית כורכום
1/4 כפית קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • חזה עוף עסיסי במחבת

    איך אני אוהבת חזה עוף תנו לי רק לשחק איתו במטבח וכמה שיותר.
    תדמיינו חזה עוף רך זהוב שכיף לאכול, אני מתלהבת כי יצאו לי נשנושי חזה עוף מעולים רק לטבול באיזה רוטב ולטרוף.
    אם יש מתכון שנועד לצהריים תכינו את זה קלי קלות תוך 20 דקות עמדה על השולחן ערימת נישנושי חזה עוף, אני ואביב ירדנו עליה בכיף. לפעמים לא צריך להסתבך הלכתי על מתכון בסיסי שנותן תוצאה טובה יותר מזה אני לא צריכה.
    יש לי צהריים הייתי כאן.

    3 מנות

  • חזה עוף מוקפץ עם תפוחי אדמה

    היום אני מכינה ארוחת צהריים לילדים ולא שניצל וממש בא לי להכין משהו טוב, הלכתי על חזה עוף עם טעמים טובים הוספתי תפוחי אדמה שיצאו רכים וזהובים והכי יפה הם ספגו את כל הטעמים של החזה עוף.
    הקפצתי הכל ביחד נשנשתי תוך כדי ומזה נהנתי איזה כיף של ארוחת צהריים עם מצרכים שיש לכל אחד בבית.
    אין כאן התעסקות ויש כאן תוצאה נהדרת חזה עוף רך מוקפץ עם תפוחי אדמה זהובים, הוספתי סלט ירקות ליד ובשבילי חצילים מוחמצים.
    אין כמו ארוחת צהריים טובה, תודה רבה הייתי כאן 🙂

    4 מנות

  • תבשיל עוף וזיתים מרוקאים

    מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב מתכון שאני זוכרת מהילדות שלי והולך איתי כבר שנים הוא יוצא מדהים!
    השוס כאן אלו הזיתים הם מקבלים טעם נפלא הם רכים ומשתלבים נהדר עם העוף והרוטב ואפילו התפרעתי עם השום.
    הכנפיים רכות ונימוחות כמעט מתפרקות ואיזה טעמים נהדרים. הכל נכנס לסיר אחד ואחרי שעה לא תפסיקו לטעום התאהבתי ברוטב 🙂 תבשיל מעולה של כנפיים בצל, שום פלפל עם המון זיתים אתם עומדים ללקק ת'אצבעות.

  • קציצות עוף רכות ברוטב צהוב

    קציצות עוף משגעות וטעימות במיוחד לילדים, תדמיינו קציצות עוף טעימות בטירוף והבונוס הגדול הן רכות זה מה שעושה אותן כל כך טובות לילדים וגם לגדולים תיקחו קציצה ותמהרו לקחת עוד אחת לפני שיגמר.
    תקשיבו לי אתם עומדים לעוף על הסיר הזה לא תפסיקו לטעום ושוב פעם לטעום. הקציצות רכות זהובות ושמנמנות, לאכול כמו שזה להכניס אותן לרוטב לאכול עם אורז או פירה אתם תלקקו ת'אצבעות זה רוטב נהדר.
    תוסיפו סלט ירקות קצוץ וזה יש לכם אחלה ארוחת צהריים, אפשר להכניס את הקציצות לבאגט עם חומוס ולא תאמינו כמה שזה טעים.

הכנות:

1. להשרות את הפרגיות כחצי שעה.

2. לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות קטנות במחבת חמה לטגן עד הזהבה, להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן להוסיף תבלינים, עגבניה, סילאן , שום ולכסות במים להרתיח להנמיך את האש ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים, להוסיף מעט מים מידי פעם לכסות חלקית.

3. להוסיף את השעועית לטלטל שהשעועית תשקע ברוטב ולבשל כ 10 דקות.

4. במחבת נפרדת לטגן כדקה מכל צד את הפרגיות מעל לשפוך את התבשיל שהכנו ולבשל עוד כ 15 דקות, לעקוב שלא יחסרו נוזלים.

להגיש עם אורז לבן.

שאלות ותשובות:

אפשר בלי לטגן את הפרגיות ? כן
אפשר בלי השעועית ? כן
פפריקה רגילה הולך ? כן
אפשר להכין יום קודם ? כן
ניתן להקפיא ? לא

פרגיות עם תפוחי אדמה

הרשם
עדכן
73 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות