פרגיות עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פרגיות עם תפוחי אדמה

מנה נפלאה של פרגיות וירקות  בטעמים עסיסיים וכאלה טעימים מומלץ ביותר להכין לכל המשפחה תהנו מכל המחמאות שתקבלו כי התבשיל הזה פשוט נהדר..

5 מנות

מרכיבים:

6 פרגיות חתוכות

משרה:
כף סילאן
3 כפות שמן זית
כפית פפריקה

בצל חתוך לקוביות
2 תפוחי אדמה גדולים
עגבניה מגורדת
כפית שום כתוש
2 כוסות שעועית ירוקה עדינה
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כף סילאן
חצי כפית כורכום
1/4 כפית קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הפרגיות כחצי שעה.

2. לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות קטנות במחבת חמה לטגן עד הזהבה, להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן להוסיף תבלינים, עגבניה, סילאן , שום ולכסות במים להרתיח להנמיך את האש ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים, להוסיף מעט מים מידי פעם לכסות חלקית.

3. להוסיף את השעועית לטלטל שהשעועית תשקע ברוטב ולבשל כ 10 דקות.

4. במחבת נפרדת לטגן כדקה מכל צד את הפרגיות מעל לשפוך את התבשיל שהכנו ולבשל עוד כ 15 דקות, לעקוב שלא יחסרו נוזלים.

להגיש עם אורז לבן.

שאלות ותשובות:

אפשר בלי לטגן את הפרגיות ? כן
אפשר בלי השעועית ? כן
פפריקה רגילה הולך ? כן
אפשר להכין יום קודם ? כן
ניתן להקפיא ? לא

24082 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פרגיות עם תפוחי אדמה

68
תגובות

  הרשם  
עדכן
נילי סופר

מתכון מעולה. הכנתי לשבת ואי אפשר להפסיק “לטעום”. צרבתי את הפרגיות במחבת פסים והן נראות נהדר בתבשיל. אתר נפלא, מתכונים מצוינים וצילומים מרהיבים.

1 3 4 5