יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

קבבונים ברוטב

1 מרץ 2014
(Visited 13,063 times, 1 visits today)

קבבונים ברוטב

אני מאוד אוהבת ירקות ואני אוהבת גיוונים וקבבונים זאת אחת אחת הדרכים כשבא לי לגון או להכין משהו קצת שונה מהרגיל אני מוסיפה אותם לרוטב טוב דואגת שיהיו הרבה ירקות ככה אף אחד לא יצא רעב ואיזה תבשיל נפלא יצא…

17 קבבונים

מרכיבים:

250 ג' בשר בקר טחון
250 ג' בשר הודו טחון
בצל קצוץ ומטוגן
גזר מגורד
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב וירקות:
2 גזרים
פלפל אדום גדול
בטטה בינונית
בצל
כף פפריקה
כף קטשופ
כף סילאן
כפית רוטב סויה
שליש כוס יין אדום
2 – 3 כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות ליצור קבבונים קטנים ולקרר כחצי שעה.

2. לחתוך את הירקות לקוביות לטגן כמה דקות הירקות מתרככים להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 10 דקות.

3. להוסיף את הקבבונים "לטלטל" מעט שישקעו ברוטב ולבשל כ 20 דקות.

שאלות ותשובות :

אפשר להשתמש רק בבקר ? כן
אפשר רק הודו ? כן
מה במקום גזר ? תפוח אדמה קטן
איזה יין ? יין אדום יבש
אפשר בלי יין ? כן מים במקום
אפשר לקרר יותר מחצי שעה ? כן

הרשם
עדכן
118 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן