קבבונים ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קבבונים ברוטב

אני מאוד אוהבת ירקות ואני אוהבת גיוונים וקבבונים זאת אחת אחת הדרכים כשבא לי לגון או להכין משהו קצת שונה מהרגיל אני מוסיפה אותם לרוטב טוב דואגת שיהיו הרבה ירקות ככה אף אחד לא יצא רעב ואיזה תבשיל נפלא יצא…

17 קבבונים

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ בשר הודו טחון
בצל קצוץ ומטוגן
גזר מגורד
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב וירקות:
2 גזרים
פלפל אדום גדול
בטטה בינונית
בצל
כף פפריקה
כף קטשופ
כף סילאן
כפית רוטב סויה
שליש כוס יין אדום
2 – 3 כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות ליצור קבבונים קטנים ולקרר כחצי שעה.

2. לחתוך את הירקות לקוביות לטגן כמה דקות הירקות מתרככים להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 10 דקות.

3. להוסיף את הקבבונים “לטלטל” מעט שישקעו ברוטב ולבשל כ 20 דקות.

שאלות ותשובות :

אפשר להשתמש רק בבקר ? כן
אפשר רק הודו ? כן
מה במקום גזר ? תפוח אדמה קטן
איזה יין ? יין אדום יבש
אפשר בלי יין ? כן מים במקום
אפשר לקרר יותר מחצי שעה ? כן

7276 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

97
תגובות

  הרשם  
עדכן
רויטל

היה לך באתר מתכון מאוד טוב של קבבוני בשר ברוטב זיתים ואני הופכת את כל המתכונים עכשיו ולא מוצאת אותו…
יש מצב שהוא נמחק מהאתר?

מיכל

יצא טעיםםםם!!! כל ביס תענוג.

שירונו

הי ניקי,
תודה על המתכון!
האם אפשר להכניס גם כוסברה ופיטרוזיליה לקציצות?

שוש אושרי

ניקי שלום!
זה מתכון מצויין! במקום קטשוף שמתי רסק עגבניות. בקבבונים הוספתי תפ״א קטן ושתי ביצים לכמות של ק״ג בשר בקר. בירקות הוספתי גם תפ”א.
תודה!

חן ק

כבר על האש! ניקי,תודה על המתכונים המעולים!! רק שאלה, 20 דקות זה בטוח מספיק כדי שהבשר יתבשל?..

רחל

ניקי יקרה שלום.
הכנתי את הקבבונים ברוטב עם בשר טחון בלבד.יצא מעדן!!!
תבורכי בכל מעשה ידייך.
פורים שמח

Malka

ניקי יקרה,
הכנתי (בלי בטטה) , יצא נפלא וטעים , הילדים פשוט טרפו ! תודה לך על המון מתכונים נפלאים ומוצלחים

1 4 5 6