קבבונים ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קבבונים ברוטב

אני מאוד אוהבת ירקות ואני אוהבת גיוונים וקבבונים זאת אחת אחת הדרכים כשבא לי לגון או להכין משהו קצת שונה מהרגיל אני מוסיפה אותם לרוטב טוב דואגת שיהיו הרבה ירקות ככה אף אחד לא יצא רעב ואיזה תבשיל נפלא יצא…

17 קבבונים

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ בשר הודו טחון
בצל קצוץ ומטוגן
גזר מגורד
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב וירקות:
2 גזרים
פלפל אדום גדול
בטטה בינונית
בצל
כף פפריקה
כף קטשופ
כף סילאן
כפית רוטב סויה
שליש כוס יין אדום
2 – 3 כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות ליצור קבבונים קטנים ולקרר כחצי שעה.

2. לחתוך את הירקות לקוביות לטגן כמה דקות הירקות מתרככים להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 10 דקות.

3. להוסיף את הקבבונים “לטלטל” מעט שישקעו ברוטב ולבשל כ 20 דקות.

שאלות ותשובות :

אפשר להשתמש רק בבקר ? כן
אפשר רק הודו ? כן
מה במקום גזר ? תפוח אדמה קטן
איזה יין ? יין אדום יבש
אפשר בלי יין ? כן מים במקום
אפשר לקרר יותר מחצי שעה ? כן

28284 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

113
תגובות

  הרשם  
עדכן
ורוניקה

היי ניקי,

האם אפשר להכין ברוטב הזה גם חתיכות בשר בקר? אם כן, איזה ואיך מתאימים?

הכנתי פשוט את המתכון ומאוד מאוד אהבתי את הרוטב, את הקבבונים עצמם פחות…

בתודה רבה.

אירינה

גיליתי את האתר שלך רק אתמול והייתי חייבת להגיב וואווווווו!!!!!!!!!!!
אני מאוד אוהבת לבשל אבל אין לי פנטזיה וזמן… אז אני תמיד בחיפוש אחרי מתכונים מעניינים ומהירים והאתר שלך הוא פשוט מתנה בשבילי!
תודה!!!!!
היום יתנסה באחד המתכונים בטוחה שיצא נפלה!

יסכה

הי, ניקי:-)

האם הפלפל האדום ברוטב קריטי או שניתן לוותר עליו??

תודה, צדיקה

ענתי

יצא נהדר!! בת ה-4 טרפה את הקציצות!

meravmore

היי ניקי,

אין לי קטשופ, האם להחליף בכף רסק עגבניות ?

בנוסף, כמה א.מרק לשים ברוטב ובקציצות ? כפית ? כף ?

אני מאוד אוהבת רוטב סויה ומצוין במתכון רק כפית, האם יהרס הרוטב אם אוסיף יותר מכפית ?

המון תודה !!

דורית

ואוו! יצא ממש טעים! שדרוג אמיתי לקבב! תודה

ציפורית

וואו איזה טעים יצא! הרוטב עם הירקות מהמם. מומלץ בחום למי שמחפשת לגוון קצת מהרוטב עגבניות הסטנדרטי