קבבונים ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קבבונים ברוטב

אני מאוד אוהבת ירקות ואני אוהבת גיוונים וקבבונים זאת אחת אחת הדרכים כשבא לי לגון או להכין משהו קצת שונה מהרגיל אני מוסיפה אותם לרוטב טוב דואגת שיהיו הרבה ירקות ככה אף אחד לא יצא רעב ואיזה תבשיל נפלא יצא…

17 קבבונים

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ בשר הודו טחון
בצל קצוץ ומטוגן
גזר מגורד
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב וירקות:
2 גזרים
פלפל אדום גדול
בטטה בינונית
בצל
כף פפריקה
כף קטשופ
כף סילאן
כפית רוטב סויה
שליש כוס יין אדום
2 – 3 כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות ליצור קבבונים קטנים ולקרר כחצי שעה.

2. לחתוך את הירקות לקוביות לטגן כמה דקות הירקות מתרככים להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 10 דקות.

3. להוסיף את הקבבונים “לטלטל” מעט שישקעו ברוטב ולבשל כ 20 דקות.

שאלות ותשובות :

אפשר להשתמש רק בבקר ? כן
אפשר רק הודו ? כן
מה במקום גזר ? תפוח אדמה קטן
איזה יין ? יין אדום יבש
אפשר בלי יין ? כן מים במקום
אפשר לקרר יותר מחצי שעה ? כן

28282 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

113
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיון

קצת מצחיק, אבל האם אפשר להכין את המתכון או המתכון הנוסף שיש לך באתר (עם האורז) עם קבב מוכן קפוא קנוי?
סתם כי מנסה לעשות בו שימוש שהוא לא “על-האש”…
🙂
תודה מראש

שקד

כמה דקות צריך לטגן את הירקות? ובמה?

רנית צור

האם אפשר להשתמש בבשר טחון עם שומן כבש?

גלי

היי ניקי,
חייב לקרר את הקציצות?
הילדה צריכה לחזור מהגן ולא נראה לי שיהיה לי זמן

שירן

אתר מדהיםם !
א.מרק זה אבקת מרק ? ואם יש לי רק אבקת מרק עוף ?
ולגבי הסילאן גם דבש במקום אפשרי נכון ?

תבורכי על האתר !! (:

פילפילונית

הי ניקי,
אחרי ששמים את הקבבונים בסיר, על איזו אש לבשל 20 דק’? נמוכה? בינונית?

גל

האם ניתן להקפיא?