


קבבונים ברוטב
אני מאוד אוהבת ירקות ואני אוהבת גיוונים וקבבונים זאת אחת אחת הדרכים כשבא לי לגון או להכין משהו קצת שונה מהרגיל אני מוסיפה אותם לרוטב טוב דואגת שיהיו הרבה ירקות ככה אף אחד לא יצא רעב ואיזה תבשיל נפלא יצא…
17 קבבונים
מרכיבים:
250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ בשר הודו טחון
בצל קצוץ ומטוגן
גזר מגורד
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
רוטב וירקות:
2 גזרים
פלפל אדום גדול
בטטה בינונית
בצל
כף פפריקה
כף קטשופ
כף סילאן
כפית רוטב סויה
שליש כוס יין אדום
2 – 3 כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לערבב את מצרכי הקציצות ליצור קבבונים קטנים ולקרר כחצי שעה.
2. לחתוך את הירקות לקוביות לטגן כמה דקות הירקות מתרככים להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 10 דקות.
3. להוסיף את הקבבונים “לטלטל” מעט שישקעו ברוטב ולבשל כ 20 דקות.
שאלות ותשובות :
אפשר להשתמש רק בבקר ? כן
אפשר רק הודו ? כן
מה במקום גזר ? תפוח אדמה קטן
איזה יין ? יין אדום יבש
אפשר בלי יין ? כן מים במקום
אפשר לקרר יותר מחצי שעה ? כן
הודו טחון- זה חזה הודו או שווארמה הודו?
בס”ד לא צריך להוסיף לתערובת הקציצות פירורי לחם שלא יתפרק?
היי ניקי האתר שלך פשוט מדהיםםםםםם…שאלה קטנה..אפשר להכין רק עם בשר בקר טחון?
היי ניקי.
אני יכולה במקום הודו טחון לשים עוף טחון?
תודה רבה ולילה טוב אושרת
ניקי בוקר נפלא! הולכת להיות לנו ארוחת שבת גורמה בזכותך!! הכנתי את הקבבונים, צלי בקר שלם וכרעיים בתנור. הכל יצא מוצלח וטעים, אני מחכה בקוצר רוח שתיכנס השבת:) רוב תודות לך, שתהיה לך ולמשפחתך שבת חמימה וטובה!
היי ניקי, האם אפשר לוותר על הסילן או הדבש?
היי ניקי
מה שלומך? אתר מדהים ומתכון מאוד מעניין.
מה אפשר לשים במקום יין?
או שפשוט להוריד אותו.זה יפגע בטעם?