צלי בקר ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר ותפוחי אדמה

צלי בקר ותפוחי אדמה

כשאני מארחת אני חייבת להכין מנת בשר טובה, בישול ארוך שעושה את הבשר רך ביותר בנוסף יש ליד תפוחי אדמה והכל מתבשל ברוטב טעים ואיזה טעמים נהדרים…

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות / שפונדרה
קילו בשר כתף חתוך לחתיכות בינוניות
כף קמח (לא חובה אפשר להוריד)
7 – 8 תפוחי אדמה ירושלמי / 4 תפוחי אדמה בגודל בינוני
2 כוסות מים חמים
כף גדושה רסק
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולערבב עד שהכל נמס. לשים את הבשר מעל לערבב מים רסק סוכר ותבלינים לצקת מעל ולבשל מכוסה למחצה על בינונית כשעתיים וחצי, מידי פעם להוסיף נוזלים.

2. לחתוך את הירושלמי לחתיכות גדולות להוסיף לסיר עם קצת מים לכסות למחצה ולבשל עד שהכל רך.

270654 צפיות 69 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צלי בקר ותפוחי אדמהצלי בקר ותפוחי אדמה

צלי בקר ותפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

לנה : “אחד המוצלחים והמפתיעים! תודה (:”

אנה: ” הכנתי את תבשיל אתמול ויצא פשוט מושלם! אפילו יותר טעים ממה שאמא שלי מכינה! בזכותך אני נהנת להכין אוכל! תודה רבה לך.”

לי : “יש לי וידוי,
יש לי ילד בן 13 , עם רזון קיצוני שאף פעם לא רעב..גם כשמשהו טעים לו הוא מכרסם מעט ושבע.
אתמול ב 23:00 התבשיל היה מוכן, הילד אכל מנה גדולה, אחרי שהריח משך אותו למטבח והיה ככ מענג לצפות בו…
תודה לך על מתכון באמת באמת נדיר!”

גנית : “ניקי היקרה!
הכנתי עם מס’ 8 ל4 שעות עד שהתרכך לגמרי!
יצא טעים מאוד
הרוטב משגע !
הריח התפשט בכל הבית
ולאף אחד לא היתה סבלנות לחכות שיתבשל
תודה רבה על מתכון מעולה!”

שלומית : “טעים ביותר. עוד מתכון צלי מוצלח לאוסף!”

יוספה : “אני מכורה למתכונים שלך..פעם כל יום שישי היה סיוט מבחינתי לשבטר את הראש מה לבשל ומה לחדש..ומאז האתר הכל כל כך פשוט וקל וטעים..
הצלי יצא מעדן!!תבורכי .תודה רבה”

liata : “חזרתי לעדכן: יצא מעולה! הבשר כ”כ רך וטעים, אפילו הילדות טרפו! תודה ניקי, עזרת לי בעזרת המתכון המוצלח הזה להתגבר על הפחד מצלי בקר. בהחלט מצטרף לרשימת המתכונים הקבועים בבית! שכל הרשימה היא מהמתכונים שלך :-“

792
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

היי נקי , תודה על המתכונים והעזרה:)
קניתי בטעות צלעות בקר 22 יש לך תבשיל שמתאים להכנת הבשר הזה?

נועה

היי ניקי, השתמשתי בבשר 5 (טרי) שהיה 3 שעות בסיר לפי המתכון שלך, יצא מעט קשה.. בפה הוא מרגיש טוב אבל בחיתוך הוא קשה.. טיפים לפעם הבאה?

חיפושית

היי ניקי,
בדרך כלל אני מכינה עם הצלי עם הבצלים המהמם שלך.
היום רציתי לנסות אבל יש לי את הבשר ההוא, חתוך לפרוסות (10)
אפשר להשתמש בזה?
ומה זה שפונדרה וירושלמי? אפשר במקום בצל ותפוח אדמה רגילים?

אני מקווה שתספיקי לענות.. ותודה, ואם זה לא מתאים אפשר למתכון אחר שלך.
אוהבים פה רק אותך!
שבת שלום

שירה

את אלופה איזה כיף שיש את האתר האוצר שלך! אני בתחילת הריון ומתקשה כבר כמה שבועות לתפקד כרגיל ובזכות האתר שלך יש לי מוטיבציה בכל שבוע לבשל לשבת על אף שהכוחות אפסו ממהלך היום… תודה! בטוחה שיש לך זכויות בשמיים על העונג שבת של המון אנשים בזכות המתכונים שלך 🙂
שבת שלום

טל מולא

היי ניקי,
אוהבת מאד את המתכונים שלך, כ”כ טעימים ונהדרים. תודה!!
האם ניתן להכין את המתכון הזה בתנור במקום לבשל על הגז?

מיה

היי ניקי, כמה זמן עוד צריך להתבשל אחרי שמוסיפים את תפוחי האדמה?

תודה!!

1 46 47 48