צלי בקר ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

צלי בקר ותפוחי אדמה

המתכון הזה מלווה אותי הרבה שנים אני מאוד אוהבת אותו, כל פעם שאני מכינה את הצלי הזה אני מקבלת המון מחמאות זה נראה מושקע וזה בכלל לא.
לוקח לי כמה דקות להכין וכל השאר זה על האש זה כל הסיפור הטעים.
אתם אוהבים תפוחי אדמה רכים ? זה התבשיל בשבילכם, התפוחי אדמה נפלאים והכל נמצא בתוך רוטב ללקק ת’אצבעות כמה טעים! ולא אמרתי מילה על הבשר שיוצא מופלא.
רוצים להרשים את האורחים ? תכינו את הצלי הזה הוא מדהים והוא לא קשה להכנה.

מרכיבים:

בצל גדול
קילו צלי כתף חתוך לחתיכות בינוניות
כף קמח (לא חובה אפשר להוריד)
5 תפוחי אדמה בגודל בינוני
פלפל חריף
2 כוסות מים חמים
כף גדושה רסק עגבניות
כף פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם 4 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא מתחיל להזהיב, להוסיף כף קמח ולערבב עד שהקמח נטמע בבצל.

2. להניח על הבצל את קוביות הבשר בשכבה אחת כמה שאפשר.

3. לערבב מים, רסק, סוכר ותבלינים ולהוסיף לבשר לבשל כשעתיים מכוסה מידי פעם לבדוק שלא חסר נוזלים.

*4. לחתוך את הפלפל החריף והתפוחי אדמה לקוביות להוסיף לבשר ולערבב, במידה וחסר נוזלים להוסיף. לבשל כשעתיים מכוסה מידי פעם לבדוק שלא חסרים נוזלים.

Pot Roast with Potatoes

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום קודם, במקום תפוחי אדמה אפשר לשים, גזר, פטריות, פלפלים, אפשר להשתמש בבשר מספר 4 – 5 – 6

307612 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צלי בקר ותפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

לנה : “אחד המוצלחים והמפתיעים! תודה (:”

אנה: ” הכנתי את תבשיל אתמול ויצא פשוט מושלם! אפילו יותר טעים ממה שאמא שלי מכינה! בזכותך אני נהנת להכין אוכל! תודה רבה לך.”

לי : “יש לי וידוי,
יש לי ילד בן 13 , עם רזון קיצוני שאף פעם לא רעב..גם כשמשהו טעים לו הוא מכרסם מעט ושבע.
אתמול ב 23:00 התבשיל היה מוכן, הילד אכל מנה גדולה, אחרי שהריח משך אותו למטבח והיה ככ מענג לצפות בו…
תודה לך על מתכון באמת באמת נדיר!”

גנית : “ניקי היקרה!
הכנתי עם מס’ 8 ל4 שעות עד שהתרכך לגמרי!
יצא טעים מאוד
הרוטב משגע !
הריח התפשט בכל הבית
ולאף אחד לא היתה סבלנות לחכות שיתבשל
תודה רבה על מתכון מעולה!”

שלומית : “טעים ביותר. עוד מתכון צלי מוצלח לאוסף!”

יוספה : “אני מכורה למתכונים שלך..פעם כל יום שישי היה סיוט מבחינתי לשבטר את הראש מה לבשל ומה לחדש..ומאז האתר הכל כל כך פשוט וקל וטעים..
הצלי יצא מעדן!!תבורכי .תודה רבה”

liata : “חזרתי לעדכן: יצא מעולה! הבשר כ”כ רך וטעים, אפילו הילדות טרפו! תודה ניקי, עזרת לי בעזרת המתכון המוצלח הזה להתגבר על הפחד מצלי בקר. בהחלט מצטרף לרשימת המתכונים הקבועים בבית! שכל הרשימה היא מהמתכונים שלך :-“

919
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינה

תודה על התשובה המהירה

רינה

היי ניקי!
יש לי בשר מס 8 בבית ואני רוצה לבשל אותו .לאיזה מהמתכונים שלך הוא מתאים.
תודה.

תמר

היי. אחרי שמניחים הבשר על הבצל, לא צריך לסגור אותו באש גבוהה?

ענתי

היי ניקי יקרה -נראה מעולה .

האם את רק שוטפת היטב את הבשר הטרי -וזהו?
כי אם נותנים לבשר רתיחה-שמתי לב שיוצאים מים לא נקיים .תמיד לפני בישול בשר כזה-אני מתלבטת מה לעשות.תודה

רינת

ניקי איזה מספר בשר את ממליצה?
והאם אפשר בתנור כדי לא לתפוס את הגז לארבע שעות?

רחלי

את פשוט מנחשת מה אני רוצה להכין,ושולחת מתכון!

יפה

נראה מצוין! אבל קצת בעייתי לשים קמח במתכון של פסח למי שמקפיד על כשרות

1 2 3 57