קציצות תפוחי אדמה ובשר לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות תפוחי אדמה ובשר לפסח

תרשו לי להתחיל מהסוף, זה כל כך טעים! לא רק לפסח לכל השנה לא תפסיקו להכין זה קלאסי לאוהבי התפוחי אדמה. הכנתי צלחת על השיש זה היה אמור להגיע לארוחה בקיצור לא הגיע..

15 קציצות

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
250 ג’ בשר בקר
בצל בינוני קצוץ ומוזהב
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כפית כמון
רבע כפית כורכום
קורט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים ולמעוך לפירה, לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות מאורכות.

2. לטבול בביצה ולצפות עם קמח מצה לקרר כ 45 דקות.

3. לטגן בשמן חצי עמוק עד שמזהיב או לרפד תבנית בנייר אפיה משומן מעט לשטח לאפות כ 20 – 25 דקות צד אחד וצד שני כ 10 – 15 דקות או עד שמזהיב.

7622 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יונית : “הכנתי בפסח עם עוף טחון ואני רק רוצה לומר לך שזה גאוני!!!!
הולכת להכין גם היום.
תודה על עוד מתכון מנצח, בזירה של הקטנים והגדולים גם יחד”

202
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל

אפשר לחמם על הפלטה? רוצה להכין לחג שני

שירן

למה לא רואה את המצרכים והכמויות במתכון??

שני י

שאלה נוספת.. אם מכינים יום מראש זה עדיין יצא טעים? ואיך לחמם להגשה?

שני י

שלום ניקי.
האם את הבשר לא מקפיצים קצת על מחבת לפני שנכנס לתערובת תפוחי אדמה?
תודה

יונית

היי ניקי,
הכנתי בפסח עם עוף טחון ואני רק רוצה לומר לך שזה גאוני!!!!
הולכת להכין גם היום.
תודה על עוד מתכון מנצח, בזירה של הקטנים והגדולים גם יחד

ליאת

היי ניקי. אפשר להכין היום ומחר לפני הארוחה לצפות ולטגן? ייצא טעים?

חוה

לניקי שלום,
תודה על תשובתך המהירה. כוונתי הייתה שאם אצפה את הבשר בחלבון ובקמח מצה ואטגן אותם מעט, ולאחר מכן אעביר אותם לרוטב לבישול זה יצא דיסתי בגלל הקמח מצה?

1 10 11 12