קציצות תפוחי אדמה ובשר לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות תפוחי אדמה ובשר לפסח

תרשו לי להתחיל מהסוף, זה כל כך טעים! לא רק לפסח לכל השנה לא תפסיקו להכין זה קלאסי לאוהבי התפוחי אדמה. הכנתי צלחת על השיש זה היה אמור להגיע לארוחה בקיצור לא הגיע..

15 קציצות

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
250 ג’ בשר בקר
בצל בינוני קצוץ ומוזהב
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כפית כמון
רבע כפית כורכום
קורט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים ולמעוך לפירה, לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות מאורכות.

2. לטבול בביצה ולצפות עם קמח מצה לקרר כ 45 דקות.

3. לטגן בשמן חצי עמוק עד שמזהיב או לרפד תבנית בנייר אפיה משומן מעט לשטח לאפות כ 20 – 25 דקות צד אחד וצד שני כ 10 – 15 דקות או עד שמזהיב.

26189 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יונית : “הכנתי בפסח עם עוף טחון ואני רק רוצה לומר לך שזה גאוני!!!!
הולכת להכין גם היום.
תודה על עוד מתכון מנצח, בזירה של הקטנים והגדולים גם יחד”

228
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליטלי

היי ניקי הכפלתי את הכמות
טיגנתי קציצה אחת
יצא ללא טעם…
הוספתי עוד מהתבלינים וגם פפריקה אדומה, כוסברה טחונה ושמן והעיסה כרגע במקרר…
מקווה שייצא טוב
יכול להיות שכשמכפילים אז מהתבלינים צריך יותר וזאת הסיבה?
שאלה נוספת : יצא לי 60 קציצות בגודל בינוני על 500 גרם בשר בקר! הגיוני ?

נירה

ניקי יקירה לפי המצרכים הרשומים העיסה יוצאת ללא נוזלים בכלל
לא כדאי להוסיף רסק עגבניות או שמן שלא רשומים כלל במתכון ?

1 12 13 14