קציצות תפוחי אדמה ובשר לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות תפוחי אדמה ובשר לפסח

תרשו לי להתחיל מהסוף, זה כל כך טעים! לא רק לפסח לכל השנה לא תפסיקו להכין זה קלאסי לאוהבי התפוחי אדמה. הכנתי צלחת על השיש זה היה אמור להגיע לארוחה בקיצור לא הגיע..

15 קציצות

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
250 ג’ בשר בקר
בצל בינוני קצוץ ומוזהב
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כפית כמון
רבע כפית כורכום
קורט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים ולמעוך לפירה, לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות מאורכות.

2. לטבול בביצה ולצפות עם קמח מצה לקרר כ 45 דקות.

3. לטגן בשמן חצי עמוק עד שמזהיב או לרפד תבנית בנייר אפיה משומן מעט לשטח לאפות כ 20 – 25 דקות צד אחד וצד שני כ 10 – 15 דקות או עד שמזהיב.

25577 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יונית : “הכנתי בפסח עם עוף טחון ואני רק רוצה לומר לך שזה גאוני!!!!
הולכת להכין גם היום.
תודה על עוד מתכון מנצח, בזירה של הקטנים והגדולים גם יחד”

228
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחל

. אפשר להקפיא ?

איה

הי ניקי
לא קשור למתכון הזה, הכנתי בלילה לקניידלך והיא “ישנה” במקרר יום וחצי, נראה לך שאפשר להשתמש בה? יש בה כמובן ביצים…
תודה

רותם

היי ניקי אפשר במקום ליצור קציצות מאורכות ליצור קציצות עגולות רגילות ?

שם *

ניקי שלום,
קניתי כתף צלי בקר 2 ק”ג כדי להכין את אחד המתכונים שהופיעו פה לאחרונה. לא מצליחה למצוא את המתכון… רק זוכרת שהיה שם בישול של שני הק”ג כגוש ואחרי שמתקרר חותכים.
אודה לך אם תוכלי לכוון אותי.
תודה
צביה

הילה

ניקי המהממת שלום, שאלה לי.. לא צריך לטגן את הבשר טחון לפני? רק את הבצל ולערבב עם המחית תפוחי אדמה? לא נראה שטיגון קל יטגן גם הבשר המעורבב…

הדסה יצחקי

שלום ניקי,
אני מבשלת ואופה את המתכונים שלך כבר המון זמן, להנאתי הרבה ולהנאת כל בני ביתי. לאחרונה החלפתי מייל ואבקש להמשיך לקבל את המתכונים למייל החדש. נרשמתי שוב לקבלת המתכונים אבל ליתר בטחון – אני מציינת זאת כאן: itzhakih70@gmail.com
המתכון לתפוחי האדמה נקרא כנפלא וזה אומר שכשאעשה אותו, הוא יהיה עוד יותר נפלא.
תודה וחג שמח
הדסה יצחקי

rachelior

נשמע מעולה אבל אני לא יכולה להשתמש בפסח בכמון וכורכום (קטניות..).
לוותר או שיש משהו במקומם?

1 2 3 14