קציצות תפוחי אדמה ובשר לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות תפוחי אדמה ובשר לפסח

תרשו לי להתחיל מהסוף, זה כל כך טעים! לא רק לפסח לכל השנה לא תפסיקו להכין זה קלאסי לאוהבי התפוחי אדמה. הכנתי צלחת על השיש זה היה אמור להגיע לארוחה בקיצור לא הגיע..

15 קציצות

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
250 ג’ בשר בקר
בצל בינוני קצוץ ומוזהב
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כפית כמון
רבע כפית כורכום
קורט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים ולמעוך לפירה, לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות מאורכות.

2. לטבול בביצה ולצפות עם קמח מצה לקרר כ 45 דקות.

3. לטגן בשמן חצי עמוק עד שמזהיב או לרפד תבנית בנייר אפיה משומן מעט לשטח לאפות כ 20 – 25 דקות צד אחד וצד שני כ 10 – 15 דקות או עד שמזהיב.

25595 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יונית : “הכנתי בפסח עם עוף טחון ואני רק רוצה לומר לך שזה גאוני!!!!
הולכת להכין גם היום.
תודה על עוד מתכון מנצח, בזירה של הקטנים והגדולים גם יחד”

228
תגובות

  הרשם  
עדכן
חוה

לניקי שלום,

אני בדרך כלל מטגנת קציצות אשר אני מצפה אותם בסולת במשך השנה ואחר כך מעבירה אותם לבישול ברוטב.

האם אפשרי לצפות במקום סולת בקמח מצה לפסח ואחר כך להעביר אותם לבישול ברוטב?

בתודה

ספיר

הי ניקי
הקציצות התפוררו לי בשמן…
מה עשיתי לא בסדר??
הכנתי הכל כמו שרשום (עם פירורי לחם)

ספיר

ניקוש.. במידה ואני מכפילה כמויות.. כמה פטרוזיליה לשים?

יערה

וסליחה עוד שאלה- מבחינת תבלינים – כמה אבקת מרק, מלח ופלפ שחור את שמה? (מאחר ואי אפשר לטעום לפניי טיגון)
תודה!

יערה

הי ניקי,

האם מומלץ לשים פירורי לחם במקוםקמח מצה? ניסית פעם?

אם יש משהו אחר שיותר מומלץ אז אשמח לדעת מהו.

תודה רבה!יערה

אלכס

שלום ניקי,
רציתי לשאול מה כמות הקציצות שיוצאת? אם אני מאחרת 25 איש כדאי להכפיל? אולי לשלש?
תודה!

דולב

שלום ניקי הקציצות ממש טעימות אני מכין אותם כל שבוע אבל רציתי לנסות להכין גם קובה אורז את מכירה מתכון לזה ורצוי שמשתמשים בוא בחצי בשר טחון כי אמא שלי כל הזמן משתמשת בבשר טחון למשהו אחר ואני לוקח לה חצי