לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

מנה מנצחת למתכון בשרי טעים ביותר, לבבות ארטישוק רכים ממולאים בשר והכל נמצא ברוטב טוב עם אפונה שמקבלת את הטעמים של הכל, זאת מנה ראשונה מעולה או מנה עיקרית קלילה וכמה שהיא טובה…

כ 4 מנות

מרכיבים:

שקית לבבות ארטישוק
250 ג’ חזה עוף טחון
בצל בינוני קצוץ ןמטוגן
תפוח אדמה קטן מגורד
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

חלבון

רוטב:
בצל בינוני קצוץ דק
כוס אפונה וגזר (קפוא)
שן שום קצוצה
3 כוסות מים
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף שיבולת שועל
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
קורט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הלבבות במים רותחים ומומלחים כ 8 דקות לסנן.

2. לערבב את מצרכי הקציצות , להבריש את הלבבות בחלבון ולמלא לעשות גבעונת קטנה, לקרר כשעה.

3. לטגן בצל להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להוסיף את השיבולת שועל לבשל כדקה להכניס את הלבבות להוסיף מים במידה וצריך שיגיע עד 3/4 גובה לכסות חלקית ולבשל כ 20 דקות להוסיף את האפונה, לנער את הסיר בעדינות שכל האפונה תשקע ברוטב במידה וצריך להוסיף קצת מים ולבשל עד שהאפונה מוכנה.

12795 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונהלבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונהלבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

94
תגובות

  הרשם  
עדכן
סמדר

שלום ניקי, תודה לך על אתר מדהים!
מה את מציעה לשים במקום רוטב צ’ילי מתוק?
חג שמח!

ענת

שיבולת שועל זה לא חמץ?

נירה

האם אפשר להכין את התבשיל במלואו מראש ולהקפיא עד ליל הסדר? אם לא, כמה זמן מראש אפשר להכין ולשמור במקרר?

לירון

היי ניקי ! מ ע ד ן
יצא ממש ממש טעים
הוספתי חצי כוס אורז והכנתי עם בשר בקר.

תודה 🙂

תהילה

היי ניקי יש אפשרות להכין את הקצציות ברוטב בלי הארטישוק פשוט לא אוהבת
תודה רבה לך

לירון

היי ניקי
יש לי בבית 250 ג’ בקר והודו טחון יחד.
ובמתכון כתוב חזה עוף טחון.

זה משנה ?

תודה ושבוע טוב

אסתר

שלום ניקי
רק עתה סיימנו עם פורים ואני מתכננת את פסח.
אני יודעת שאצלך אמצא רעיונות מוצלחים לגיוון.
אני אוהבת מאוד ארטישוק, המתכון נראה מאוד מוצלח אך ככל הידוע לי שבולת שועל היא חמץ. אני מציעה להוציא אותה מקטגוריה של פסח או להציע תחליף.
בברכה