לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

מנה מנצחת למתכון בשרי טעים ביותר, לבבות ארטישוק רכים ממולאים בשר והכל נמצא ברוטב טוב עם אפונה שמקבלת את הטעמים של הכל, זאת מנה ראשונה מעולה או מנה עיקרית קלילה וכמה שהיא טובה…

כ 4 מנות

מרכיבים:

שקית לבבות ארטישוק
250 ג’ חזה עוף טחון
בצל בינוני קצוץ ןמטוגן
תפוח אדמה קטן מגורד
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

חלבון

רוטב:
בצל בינוני קצוץ דק
כוס אפונה וגזר (קפוא)
שן שום קצוצה
3 כוסות מים
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף שיבולת שועל
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
קורט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הלבבות במים רותחים ומומלחים כ 8 דקות לסנן.

2. לערבב את מצרכי הקציצות , להבריש את הלבבות בחלבון ולמלא לעשות גבעונת קטנה, לקרר כשעה.

3. לטגן בצל להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להוסיף את השיבולת שועל לבשל כדקה להכניס את הלבבות להוסיף מים במידה וצריך שיגיע עד 3/4 גובה לכסות חלקית ולבשל כ 20 דקות להוסיף את האפונה, לנער את הסיר בעדינות שכל האפונה תשקע ברוטב במידה וצריך להוסיף קצת מים ולבשל עד שהאפונה מוכנה.

12792 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

לבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונהלבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונהלבבות ארטישוק ממולאים בשר עם אפונה

94
תגובות

  הרשם  
עדכן
אבישג

היי ניקי,
מה זאת אומרת שקית לבבות?
אם יש לי 6 ארטישוק רגיל זה בסדר לנקות אותם ולהישתמש בהם?

גלי

היי ניקי. מה מטרת החליטה? והאם חייב שעה במקרר לפני הבישול?
לא בא לי לחכות שעה ואז להתחיל לעמיד את הסיר.. מפנטזת על המיטה (:

קרן

ניקי היקרה, תודה, תודה ושוב תודה. את מעשירה ומאשירה (אושר) לנו את הבילוי המשפחתי סביב השולחן. מתכונים שנראים קשים לביצוע הופכים לקלים לעשייה כייפים וטעימים מאוד. השולחן הפך מגוון וצבעוני. המתבגרים שלי פתאום מוכנים לטעום ולהתנסות והקטנה כבר גדלה על הגיוון וכמובן בעלי שנהנה בכל ארוחה מחדש. תודה!!!!

סימה

ניקי למה מוסיף השיבולת שועל?

רעיה

היי ניקי. מתחשק לי לבבות ארטישוק. המתכון נראה טעים. כמה שאלות, מה מטרת הברשת החלבון על הארטישוק לפני ששמים את הבשר?
האם בטטה או קישוא יכולים להתאים מבחינת הטעם במקום תפו”א בתערובת הבשר?

תמר

לא אוכלת אפונה.. יש אפשרות לירק אחר?

ליאורה

היי ניקי, מה אפשר לשים במקום אפונה? תפוחי אדמה הולך?