תבשיל עוף וכרוב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תבשיל עוף וכרוב

איך מחברים עוף וכרוב יחד לארוחת צהריים טעימה ? השתדלתי להמעיט בכמות השמן ולאדות את הכרוב, בסופו של דבר הכרוב קיבל את הטעמים של העוף ויחד יצא תבשיל נפלא וטעים עם רוטב טוב וירקות רכים רכים.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
בצל חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים לפרוסות
כרוב קטן קצוץ
כפית סוכר (לפי הטעם)
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
כף רסק
כף פפריקה
1/4 כפית קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הגזר טיגון של שתי דקות ולהוסיף את הכרוב לאדות את הכרוב תוך כדי ערבוב עד שהוא מוריד מנפחו.

2. מעל להניח את הכנפיים לפזר תבלינים, רסק, סוכר ולכסות במים להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית לבשל כשעה ורבע. להוסיף את הפטרוזיליה כחצי שעה לפני הסוף.

6657 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

היי ניקי, נתקעתי עם כרוב סגול (שמשום מה אמא שלי לימדה אותי לקרוא לו כרוב אדום..).. יתאים פה במקום כרוב לבן?
אם לא, יש לך מתכון כלשהו לכרוב אדום?

רונית

היי ניקי
אפשר לוותר על הקינמון?
תודה ויום טוב

שיר

היי ניקי, אני יכולה להוריד את אבקת המרק? יש משהו אחר שאפשר להוסיף לזה?