דג דניס מטוגן
מה טוב בארוחת דגים ? היא קלה על הבטן לא מרגישים אחרי הארוחה שאכלת הרבה והדג תוך כמה דקות מוכן. עדיף את כל התוספות להכין קודם ואיזה ארוחה כיפית זאת הייתה..
מרכיבים:
דג דניס גדול
שמן זית
קמח
מלח
ברוסקטות:
לחמניה פרוסה לעיגולים
שמן זית מעט שום
עגבנייה קצוצה דק
גבינה בולגרית חתוכה קטן
עירית חתוכה קטן
עגבניות מיובשות:
10 עגבניות שרי חצויות
מעט מלח גס
הכנות:
1. לאפות את העגבניות ב 150 מעלות כ 30 דקות.
2. לערבב שמן זית ושום ולהבריש את פרוסות הלחמניה תוך כדי להכניס לתנור עם העגבניות לכמה דקות. לשים מעל את קוביות העגבנייה והגבינה.
3. לעשות חתכים בדגים לתבל במלח ושמן זית, לעשות מסאג' קטן לדג. לקמח ולנער שאריות.
4. לשים כמה כפות שמן ולטגן את הדג במחבת חמה משני הצדדים כשלוש ארבע דקות דקות כל צד, לוודא שהדג מוכן.
5. להגיש עם הברוסקטות והעגבניות המיובשות, מומלץ להוסיף גם צ'יפס.