נתחי חזה עוף במחבת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נתחי חזה עוף במחבת

לכל אמא יש רשימה סודית של מתכונים שהיא מכינה באופן קבוע. מתכונים שלא משנה כמה שנים עברו עדיין המתכונים האלה יככבו כל שבוע כי הם כל כך טובים ומתכון טוב חייבים להכין אותו שוב ושוב.
אני רוצה לספר לכם שאת המתכון הזה אני אוהבת במיוחד, הצלחתי לעשות את החזה עוף רך ועוד איזה רך ואחרי הצלחה כזאת איך אני לא אכין את המתכון הזה כל הזמן ? תכניסו את המתכון למחברת המתכונים ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. נהדר לארוחת צהריים במיוחד לילדים.

מרכיבים:

קילו חזה עוף חתוך לקוביות

משרה:
4 כפות שמן זית
כף שטוחה פפריקה
כפית רוטב סויה
3/4 כפית סודה לשתייה

קמח

רוטב:
כף פפריקה
1/2 כפית גריל עוף
כף א. מרק
1/4 כוס שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח

כף סילאן

הכנות:

 1. לשים את מצרכי ההשרייה בקערה להוסיף את החזה לערבב היטב ולהשרות כשעתיים.

2. לצפות את את נתחי החזה בקמח לנער את שאריות הקמח שישאר ציפוי דק. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את נתחי החזה משני הצדדים עד שהם מזהיבים, זה בערך שתי דקות על אש גבוהה.

3. לערבב את מצרכי התיבול, לחמם מחבת חדשה עם שתי כפות שמן להוסיף את החזה ולטגן כמה שניות, להוסיף את הרוטב להקפיץ – לערבב כדקה על האש שהרוטב יגיע לכל נתחי החזה.

*4. בסוף להוסיף את הסילאן לתת ערבוב קצר ולהוריד מהאש.

Stir fried chicken breast

כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את החזה בפרגיות, אם אתם בלחץ של זמן אפשר להשרות חצי שעה, קמח לא חובה הוא מומלץ, את הסילאן אפשר להחליף בדבש, אפשר להכין יום מראש. אפשר לצפות את הנתחים בקמח ואפשרות נוספת כמו בסרטון להוסיף חצי כוס קמח לחזה עוף ולערבב טוב שכל הנתחים יצופו בקמח.

94506 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נתחי חזה עוף במחבתנתחי חזה עוף במחבת

גולשים מכינים וממליצים:

אסנת : “קיבלתי מחברה המלצה חמה על המתכון הזה- “לא יכולתי להפסיק לאכול מהמחבת…”
וזה מה שקרה גם לי, לא יכולתי להפסיק לאכול מהמחבת
ניקי, את פשוט קוסמת! איך את עושה את זה? כל כך כל כך כל כך טעים!”

זהר : “מאחר ונשארה כמות גדולה של חזה עוף ונמאס משניצלים, חיפשתי ומצאתי את המתכון הזה. הכנתי בלי לטעום כי אני צימחונית . והתוצאה – קצרתי תרועות שמחה וליקוקי אצבעות! תודה !”

מגי : “הצלחה מסחררת!! הילדים ממש אהבו. תודה! אז אוסיף ואומר שהיו לי היום ילדים נוספים- בני דודים אורחים ופשוט התחסל!! לא הספקתי אפילו לצלם”

שני : “פשוט מתכון גאוני!! מכינה את זה כבר כמה פעמים וכל פעם זה טעים וגורף מחמאות מבעלי!! אין כמוך”

אודליה : “הכנתי את המנה הזאת לבעלי שחזר רעב מהעבודה. לאחר מכן יצאתי ללימודים וקיבלתי ממנו SMS הכי כיפי בעולם: “החזה שהכנת זו הברקה מדהימה, כל כך טעים. ממש וואו…”
תודה ניקי!”

מיכל : “הרגע ירד מהאש וכמה שזה טעיםםםם.החזה יצא כ”כ רך ועסיסי…לא מפסיקה לטעום מהמחבת;) תודה ניקי!”

סמדר : “ניקי, איזה תענוג היה לראות את הבת שלי (כמעט שלוש) מלקקת את האצבעות (באמת!) ודורשת: אמא, עוד!”

דנה : “זאת פעם ראשונה שאני אי פעם כותבת תגובה, באיזשהו אתר. ניסיתי את המתכון בעקבות המלצה בפייסבוק בלי יותר מדי ציפיות. בסך הכל חזה עוף. ננסה. ואז הבן שלי בן ה 3.5, שלא אוכל כלום, פשוט כלום, סיים כמעט חצי מהמחבת. בעלי ואני נותרנו המומים! ובסוף הוא אומר לי אמא, זה טעים כמו גלידה!.. מבחינתי את קוסמת. עכשיו אני מבינה למה כל כל הרבה חברות שלי מכורות לאתר שלך. הייתי חייבת לפרגן לך, שתדעי כמה שימחת אותנו אתמול. תודה!

מיכל : “מה זה הדבר הטעים הזה???אני מקווה שישאר משהו עד שהילדים יחזרו.”

מאיה : “הכנתי לבן 3 שלי שלא אוכל כלוםםם, והוא פשוט טרף!!
פעם ראשונה מהרגע שנולד שזכיתי לראות אותו מסיים צלחת בחמש דקות!!
תודה תודה תודה!!!”

עדי : “זה מתכון נהדר!
שלחתי אותו לכל כך הרבה מתמכרים…
תודה על אתר נהדר שאין הכנות לשבת בלי לפתוח אותו (:”

עדי : “חייבת לציין שזה המתכון שהכי הרבה אנשים ביקשו אותו אחרי שטעמו. פשוט נהדר!|”

374
תגובות

  הרשם  
עדכן
ש

היי ניקי יש תחליף לגריל עוף

סיון

הי ניקי,
אם מוותרים על קמח, לוותר גם על הטיגון באמצע? ואז מהמשרה להקפיץ ישר עם הרוטב?
האם יש אפשרות לוותר על הטיגון אם כן שמים קמח?

סיון

הי ניקי, באופציות רשמת שאפשר להוסיף חצי כוס קמח כמו בסרטון ישר לעוף, מאחר והסרטון לא זמין (או שפשוט פספסתי אותו), האם הכוונה להוסיף את הקמח למשרה?
תודה!

איילה

האם כף סילאן מורגש במנה והיא מתוקה??.

שירן ג.

לניקי ,חזרתי לומר ב-2 מילים :
טעים מאוד! !!

אור

היי בסרטון את אומרת פפריקה מרוקאית ובתגובות פפריקה מתוקה.
מה עדיף?

אוולין

במקום טיגון אפשר להשתמש באייר פרייר? Air fryer. אם מה את ממליצה להגיש? לארוחה לילד בן 3