אסאדו קדרת בשר מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אסאדו קדרת בשר מעולה!

אסאדו קדרת בשר מעולה!

אחד הדברים הטובים שיש באוכל זה בשר בקר, נכון שצריך סבלנות ולוקח זמן עד שהתבשיל מוכן והריח שיש במטבח יכול לשגע אותך אבל בסוף מגלים שההמתנה השתלמה. מתקבל בשר רך רך ממש מתפרק בכל נגיעה  והטעם מדהים!

7 מנות

מרכיבים:

2 קילו אסאדו חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים
3 עגבניות
כפית סוכר
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את אסאדו מכל הכיוונים, לחתוך את הבצל ולפזר על האסאדו,לקצוץ את העגבניות ולהוסיף יחד עם שאר המצרכים לכסות במים לכסות חלקית  להנמיך את האש ולבשל כשלוש וחצי שעות או עד שהבשר רך.

16722 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אסאדו קדרת בשר מעולה!אסאדו קדרת בשר מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

גיאצ’וק : “תודות על המתכון המטריף 🙂 הבשר נטרף והעצמות נמצצו בשקיקה.”

יוסף : “היי ניקי, בדיוק הכנתי את המתכון של האסאדו,החלטתי לאזור אומץ ולהכין, יצא פשוט מושלם, נמס בפה. תודה רבה, עשית לי את השבת.”

144
תגובות

  הרשם  
עדכן
אושרת

היי ניקי
אפשר לבשל את האסדו בסיר לחץ??

ספיר

היי ניקי
שנה טובה
רציתי לדעת אם אפשר לעשות את המתכון עם אוסובוקו? ובכלל לידע כללי יש בעיה להחליף בשר כמו גולש או אסאדו ב אוסובוקו?
תודה

1 7 8 9