


אסאדו קדרת בשר מעולה!
אחד הדברים הטובים שיש באוכל זה בשר בקר, נכון שצריך סבלנות ולוקח זמן עד שהתבשיל מוכן והריח שיש במטבח יכול לשגע אותך אבל בסוף מגלים שההמתנה השתלמה. מתקבל בשר רך רך ממש מתפרק בכל נגיעה והטעם מדהים!
7 מנות
הכנות:
1. במחבת חמה לטגן את אסאדו מכל הכיוונים, לחתוך את הבצל ולפזר על האסאדו,לקצוץ את העגבניות ולהוסיף יחד עם שאר המצרכים לכסות במים לכסות חלקית להנמיך את האש ולבשל כשלוש וחצי שעות או עד שהבשר רך.
58000 צפיות 26 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
גיאצ’וק : “תודות על המתכון המטריף 🙂 הבשר נטרף והעצמות נמצצו בשקיקה.”
יוסף : “היי ניקי, בדיוק הכנתי את המתכון של האסאדו,החלטתי לאזור אומץ ולהכין, יצא פשוט מושלם, נמס בפה. תודה רבה, עשית לי את השבת.”
עשיתי את זה עם פרוסות אוסובוקו ויצא פשוט מעדן!!! הבשר נהיה רך רך והרוטב מושלם בלי יותר מידי עבודה. בדיוק בשבילי. זאת הולכת להיות אחת מהמנות הקבועות שלי. תודה ניקי 🙂