אסאדו קדרת בשר מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אסאדו קדרת בשר מעולה!

אסאדו קדרת בשר מעולה!

אחד הדברים הטובים שיש באוכל זה בשר בקר, נכון שצריך סבלנות ולוקח זמן עד שהתבשיל מוכן והריח שיש במטבח יכול לשגע אותך אבל בסוף מגלים שההמתנה השתלמה. מתקבל בשר רך רך ממש מתפרק בכל נגיעה  והטעם מדהים!

7 מנות

מרכיבים:

2 קילו אסאדו חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים
3 עגבניות
כפית סוכר
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את אסאדו מכל הכיוונים, לחתוך את הבצל ולפזר על האסאדו,לקצוץ את העגבניות ולהוסיף יחד עם שאר המצרכים לכסות במים לכסות חלקית  להנמיך את האש ולבשל כשלוש וחצי שעות או עד שהבשר רך.

34716 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אסאדו קדרת בשר מעולה!אסאדו קדרת בשר מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

גיאצ’וק : “תודות על המתכון המטריף 🙂 הבשר נטרף והעצמות נמצצו בשקיקה.”

יוסף : “היי ניקי, בדיוק הכנתי את המתכון של האסאדו,החלטתי לאזור אומץ ולהכין, יצא פשוט מושלם, נמס בפה. תודה רבה, עשית לי את השבת.”

190
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיילו

היי ניקי
יש לך במקרה מתכון לאסאדו בתנור?
תודה רבה

רעות

שלום ניקי, האם יש יין במתכון? לא ראיתי במתכון ובתגובות ראיתי שכן. אם כן, כמה יין? ואיזה סוג? והאם גם מים?
תודה.

איציק

האם ניתן לבשל את המתכון על פלטה לשבת

חופית

בוקר שישי טוב ניקי,
אני רוצה להוסיף תפו”א לתבשיל, כמה תפו”א להוסיף והאם צריך להוסיף גם מים?

מירי

הי, אני רוצה להכין את המתכון עם קילו בשר מספר 5 (ללא עצמות)
האם אני צריכה לקחת רק חצי מהכמויות של המתכון?
תודה

נני

תודה ניקי על המענה המהיר. אם כן, למה מתאים חזה עגל עם עצם?

נני

היי ניקי, מתכונים מדהימים. רציתי לדעת אם אפשר להכין עם חזה עגל עם עצם? תודה.

1 9 10 11