אסאדו קדרת בשר מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אסאדו קדרת בשר מעולה!

אסאדו קדרת בשר מעולה!

אחד הדברים הטובים שיש באוכל זה בשר בקר, נכון שצריך סבלנות ולוקח זמן עד שהתבשיל מוכן והריח שיש במטבח יכול לשגע אותך אבל בסוף מגלים שההמתנה השתלמה. מתקבל בשר רך רך ממש מתפרק בכל נגיעה  והטעם מדהים!

7 מנות

מרכיבים:

2 קילו אסאדו חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים
3 עגבניות
כפית סוכר
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את אסאדו מכל הכיוונים, לחתוך את הבצל ולפזר על האסאדו,לקצוץ את העגבניות ולהוסיף יחד עם שאר המצרכים לכסות במים לכסות חלקית  להנמיך את האש ולבשל כשלוש וחצי שעות או עד שהבשר רך.

42658 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אסאדו קדרת בשר מעולה!אסאדו קדרת בשר מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

גיאצ’וק : “תודות על המתכון המטריף 🙂 הבשר נטרף והעצמות נמצצו בשקיקה.”

יוסף : “היי ניקי, בדיוק הכנתי את המתכון של האסאדו,החלטתי לאזור אומץ ולהכין, יצא פשוט מושלם, נמס בפה. תודה רבה, עשית לי את השבת.”

217
תגובות

  הרשם  
עדכן
ויקי

היי ניקי! יצא מאוד טעים! תודה על העזרה והתמיכה ועל המתכונים!

ויקי

שוב שלום אם אני מוסיפה תפוח אדמה להוסיף אותם שלמים?

ויקי

תודה ניקי, אף פעם לא בישלתי בשר, לכן אני קצת חוששת מקווה שיצא בסדר…תודה

ויקי

ניקי שלום, כמה מים בידיוק צריך להוסיף? והאם בזמן הבישול צריך להוסיף עוד מים? תודה!

ויקי

ניקי שלום! אם אני רוצה להכין פחות כמות, אפשר לקנות קילו אסאדו? אם כן, מה עם שאר המצרכים? תודה!

קטי

שלום ניקי
אפשר להוסיף יין אדום לדעתך?

שירה

שלום ניקי, אפשר להכין עם זה בשר מס’ 5? תודה

1 11 12 13