אסאדו קדרת בשר מעולה!
אחד הדברים הטובים שיש באוכל זה בשר בקר, נכון שצריך סבלנות ולוקח זמן עד שהתבשיל מוכן והריח שיש במטבח יכול לשגע אותך אבל בסוף מגלים שההמתנה השתלמה. מתקבל בשר רך רך ממש מתפרק בכל נגיעה והטעם מדהים!
7 מנות
הכנות:
1. במחבת חמה לטגן את אסאדו מכל הכיוונים, לחתוך את הבצל ולפזר על האסאדו,לקצוץ את העגבניות ולהוסיף יחד עם שאר המצרכים לכסות במים לכסות חלקית להנמיך את האש ולבשל כשלוש וחצי שעות או עד שהבשר רך.
גולשים מכינים וממליצים:
גיאצ'וק : "תודות על המתכון המטריף 🙂 הבשר נטרף והעצמות נמצצו בשקיקה."
יוסף : "היי ניקי, בדיוק הכנתי את המתכון של האסאדו,החלטתי לאזור אומץ ולהכין, יצא פשוט מושלם, נמס בפה. תודה רבה, עשית לי את השבת."