אסאדו קדרת בשר מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אסאדו קדרת בשר מעולה!

אסאדו קדרת בשר מעולה!

אחד הדברים הטובים שיש באוכל זה בשר בקר, נכון שצריך סבלנות ולוקח זמן עד שהתבשיל מוכן והריח שיש במטבח יכול לשגע אותך אבל בסוף מגלים שההמתנה השתלמה. מתקבל בשר רך רך ממש מתפרק בכל נגיעה  והטעם מדהים!

7 מנות

מרכיבים:

2 קילו אסאדו חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים
3 עגבניות
כפית סוכר
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את אסאדו מכל הכיוונים, לחתוך את הבצל ולפזר על האסאדו,לקצוץ את העגבניות ולהוסיף יחד עם שאר המצרכים לכסות במים לכסות חלקית  להנמיך את האש ולבשל כשלוש וחצי שעות או עד שהבשר רך.

59963 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אסאדו קדרת בשר מעולה!אסאדו קדרת בשר מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

גיאצ’וק : “תודות על המתכון המטריף 🙂 הבשר נטרף והעצמות נמצצו בשקיקה.”

יוסף : “היי ניקי, בדיוק הכנתי את המתכון של האסאדו,החלטתי לאזור אומץ ולהכין, יצא פשוט מושלם, נמס בפה. תודה רבה, עשית לי את השבת.”

238
תגובות

  הרשם  
עדכן
רבקה

היי ניקי, האם אפשר להשתמש בכתף 5 ?

סמדר

אפשר להכין את המתכון בסיר לחץ.

oritcan

שלום ניקי, האם אפשר לבשל את המתכון הזה עם סטייק עצם?
תודה מראש

קובי

היי ניקי,
תודה רבה על המתכון. כמה שאלות:

1) לטגן את האסאדו במחבת להוסיף את הבצל ואז להעביר אותם לסיר רגיל ולהוסיף את כל שאר החומרים? או שהכל נעשה במחבת ? :

2) מה ז”א לכסות חלקית? חצי מהגובה ? 3/4 ?

3) לא צריך לכסות בשלב כלשהו?

מתנצל על הבורות,
תודה מראש!!

לימור

הי ניקי,
למשל בשר מס’ 5 ( צלי ) שעושה ממנו פרוסות אחרי הבישול

אדם

הי ניקי מה יכול להחליף את בשר האסאדו באם אין לי גישה? צריך לשנות דברים אחרים במתכון אם משתמשים בנתחי בשר בקר רגיל? תודה רבה

לימור

הי ניקי,
נראה מעולה והכי חשוב פשוט..
האם אפשר לעשות כך נתחים אחרים?
תודה

1 2 3 15