


אסאדו קדרת בשר מעולה!
אחד הדברים הטובים שיש באוכל זה בשר בקר, נכון שצריך סבלנות ולוקח זמן עד שהתבשיל מוכן והריח שיש במטבח יכול לשגע אותך אבל בסוף מגלים שההמתנה השתלמה. מתקבל בשר רך רך ממש מתפרק בכל נגיעה והטעם מדהים!
7 מנות
הכנות:
1. במחבת חמה לטגן את אסאדו מכל הכיוונים, לחתוך את הבצל ולפזר על האסאדו,לקצוץ את העגבניות ולהוסיף יחד עם שאר המצרכים לכסות במים לכסות חלקית להנמיך את האש ולבשל כשלוש וחצי שעות או עד שהבשר רך.
59957 צפיות 17 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
גיאצ’וק : “תודות על המתכון המטריף 🙂 הבשר נטרף והעצמות נמצצו בשקיקה.”
יוסף : “היי ניקי, בדיוק הכנתי את המתכון של האסאדו,החלטתי לאזור אומץ ולהכין, יצא פשוט מושלם, נמס בפה. תודה רבה, עשית לי את השבת.”
היי ניקי! יצא מאוד טעים! תודה על העזרה והתמיכה ועל המתכונים!
שוב שלום אם אני מוסיפה תפוח אדמה להוסיף אותם שלמים?
תודה ניקי, אף פעם לא בישלתי בשר, לכן אני קצת חוששת מקווה שיצא בסדר…תודה
ניקי שלום, כמה מים בידיוק צריך להוסיף? והאם בזמן הבישול צריך להוסיף עוד מים? תודה!
ניקי שלום! אם אני רוצה להכין פחות כמות, אפשר לקנות קילו אסאדו? אם כן, מה עם שאר המצרכים? תודה!
שלום ניקי
אפשר להוסיף יין אדום לדעתך?
שלום ניקי, אפשר להכין עם זה בשר מס’ 5? תודה